publika ga obožavala

Preminuo poznati detektiv iz filma "Policajac s Beverly Hillsa", dugo se borio s rakom

John Ashton, Eddie Murphy Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

John Ashton, koji je slavu stekao kao detektiv Josh Taggart u serijalu "Policajac s Beverly Hillsa", preminuo je nakon borbe s rakom.

Američki glumac John Ashton, kojeg je publika najviše upoznala kroz lik detektiva Josha Taggarta u filmskom serijalu "Policajac s Beverly Hills", preminuo je u 76. godini života od raka. 

Glumac je preminuo u krugu obitelji, koja je zatražila da se novac za cvijeće preusmjeri kao donacija za hospicij "Pathways Hospice Care".

"John iza sebe ostavlja nasljedstvo ljubavi, predanosti i služenja. Uspomenu na njega zauvijek će čuvati njegova supruga, djeca, unuci, kao i brat, sestre, šira obitelj i svi koji su ga voljeli. Johnov utjecaj na svijet pamtit će se i slaviti generacije koje dolaze", stoji u izjavi njegovog predstavnika Alana Somersa.

Ashtonova karijera trajala je preke pet desetljeća, a osim u serijalu "Policajac s Beverly Hillsa", publika ga je mogla gledati u filmovima "Ljubav na školski način" i "Ponoćna utrka" s Robertom de Nirom te u jednoj epizodi serije "M*A*S*H". Z/adnji film objavljen tijekom njegova života bio je četvrti nastavak "Policajca s Beverly Hillsa", objavljenog za Netflix u srpnju ove godine.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Iskreno priznanje djevojčice iz Supertalenta čijoj se snazi svi možemo samo diviti: ''Oprostila sam im i postala jača''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni na sportskom vjenčanju godine, ni Monica Bellucci ovo nije mogla propustiti!

Zbog urnebesnog Japanca Maja je poželjela vidjeti kako iz njegove perspektive izgleda kao gola!

Unatoč bolesti koja je utjecala na izgled njegovog lica, odlučio je biti glumac: ''Ljudi mi kažu, operiraj se''

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar Kitarović dobila veliku ulogu u New Yorku, a svi su primijetili da blista u novim modnim izdanjima!

Povezana vijest Celebrity Milana Vlaović plijenila je pažnju u javnom izlasku, pridružio joj se i suprug kojeg rijetko vidimo

Drami oko trudnoće u srpskom showu se ne nazire kraj: "Ona se mora savjetovati s liječnicima"

Indira sve zbunila objavom iz Lourdesa, tamo je s bivšim mužem: "Skupa ste najjači. Lijepo vas je vidjeti ovako sretne!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS