tužna vijest

Jedan od osnivača kultnog benda preminuo u 47. godini, obitelj i fanovi u šoku: "Sve nas je ostavio u dubokoj tuzi..."

showbuzz DNEVNIK.hr

Joey Jordison preminuo je u 47. godini, a vijest o smrti potvrdila je i njegova obitelj.

Joey Jordison, bubnjar kultnog benda Slipknot, preminuo je u ponedjeljak u 47. godini. Glasnogovornik njegove obitelji potvrdio je kako je glazbenik preminuo mirno, u snu, no nije naveo uzrok smrti.

"Joeyjeva smrt nas je sve ostavila u šoku i dubokoj tuzi. Oni koji su ga poznavali znaju da je bio iznimno drag te da je obožavao svoju obitelj i svoju glazbu. Njegova obitelj moli sve fanove da poštuju njihovu privatnost u ovim teškim trenucima", stoji u službenom priopćenju njegove obitelji.

Rolling Stone javlja kako će glazbenika pokopati vjerojatno na privatnoj sahrani. Jordison je inače originalni bubnjar grupe Slipknot i jedan od osnivača benda, a koautor je većine njihovih najvećih hitova.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zbog nje je dao treću šansu braku i odlučio imati još djece, a njegova najstarija kći je čak sedam godina starija od nje

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Naša atraktivna voditeljica javila se s plaže u potpuno prirodnom izdanju, svi se slažu da je bez šminke i frizure još ljepša!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS