imao je 66 godina

Preminuo je prvi frontmen legendarne grupe Iron Maiden, godinama se borio sa zdravstvenim problemima

Paul Di'Anno Vedran Levi / CROPIX 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nakon odlaska iz Iron Maidena Di'Anno je nastavio glazbenu karijeru s raznim bendovima i soloprojektima.

Preminuo je prvi frontmen Iron Maidena Paul Di'Anno. Imao je 66 godina, piše The Sun.

"U ime njegove obitelji, Conquest Music s tugom potvrđuje smrt Paula Andrewsa, profesionalno poznatog kao Paul Di'Anno", objavila je njegova diskografska kuća Conquest Music.

Glazbenik je preminuo u svom domu u Salisburyju.

Bio je najpoznatiji kao prvi vokal legendarne heavy metal grupe Iron Maiden. Njegova karijera započela je u drugoj polovici 1970-ih kada je postao dio londonske glazbene scene, no prava slava stigla je tek s dolaskom u Iron Maiden 1978. godine.

Iako je njegov vokal bio hvaljen, Di'Anno je imao problema s ovisnošću o drogama i alkoholu, što je dovelo do njegova odlaska iz benda 1981. godine. Zamijenio ga je Bruce Dickinson, s kojim je Iron Maiden postigao globalni uspjeh.

Nakon odlaska iz Iron Maidena Di'Anno je nastavio glazbenu karijeru s raznim bendovima i soloprojektima.

Otkad je 2015. godine u Argentini dobio sepsu, nevolje s njegovim zdravljem samo su se nizale. Proveo je osam mjeseci u bolnici u Engleskoj. Ondje je dobio infekciju uzrokovanu vrstom stafilokoknih bakterija.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Pobjednik našeg hit-showa potpuno je promijenio imidž, sad ga uspoređuju s još jednim poznatim Hrvatom!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Svi se dive izgledu naše novinarke nakon poroda u 42. godini, pokazala je kako uživa sa svojom malom obitelji!

Fotkama bez trunke šminke manekenka pokazala kako zapravo izgleda, pokušala je stati na kraj glasinama o operacijama!

Jedno je od najvećih imena hrvatske rock-scene i planira pjevati sve dok je živ!

Povezana vijest Celebrity Ne prestaju pravne nevolje za posrnulog repera, broj tužbi nastavlja rasti: Silovao je 13-godišnjakinju?

Povezana vijest Celebrity Jennifer Lawrence ima razloga za slavlje, fotografija večernjeg izlaska potvrdila je sretnu vijest!

Povezana vijest Celebrity Pobjednik našeg hit-showa potpuno je promijenio imidž, sad ga uspoređuju s još jednim poznatim Hrvatom!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS