neobična kombinacija

Pogledajte koji su poznati Hrvati došli na događaj na kojem su skupa pjevali Škoro i Todorić, našla su se tu zanimljiva imena!

Poznati Hrvati nisu htjeli propustiti promociju reizdanja albuma "Milo moje" Miroslava Škore, pa su se rado odazvali pozivu da s njim obilježe tu posebnu večer.

Brojna poznata lica s domaće estrade nisu htjela propustiti promociju reizdanja albuma "Milo moje" Miroslava Škore koja je održana u jednom klubu u Sesvetama.

Za dobru atmosferu pobrinuo se, naravno, Miroslav, a njemu se u jednom trenutku na pozornici pridružio i poduzetnik Ivica Todorić pa s njim poželio zapjevati pjesmu "Sude mi".

"Ja sam imao drugu ideju, ali može. Ti si u pravu", poručio mu je Škoro, a potom su i zapjevali.

Miroslava su došli podržati njegovi kolege Boris Novković, Mia Dimšić, Željko Bebek, Vanna, Miroslav Rus i Nives Celzijus, Dalibor Petko, fra Jure Marčinković i mnogi drugi, a kako su se zabavili, pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Šire se gole i lažne fotografije Lidije Bačić i Nives Celzijus, netko je obradio njihove već viđene prizore: "Fotošop majstor malo žurio i zaboravio je..."

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Nekadašnji veliki zavodnik ostao je u sjeni lijepe supruge, nije mu pomoglo ni to što se modno uskladio s njom!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS