djelovala je veselo

Tina Turner u javnosti se nije pojavila od 2019. godine, no malo prije smrti obradovala je obožavatelje rijetkom privatnom snimkom

Tina Turner Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Tina Turner četiri tjedna prije smrti objavila je svoje rijetke nove snimke, na kojima je djelovala uzbuđeno i veselo.

Tina Turner preminula je u 84. godini nakon duge i teške bolesti.

Zbog lošeg zdravstvenog stanja kraljica rock and rolla posljednjih se godina povukla iz javnosti, no ostala je povezana s obožavateljima putem društvenih mreža.

U svojoj zadnjoj objavi na Instagramu, četiri tjedna prije smrti, Tina je podijelila i svoje rijetke nove snimke.

"Jako sam uzbuđena što mogu s vama podijeliti ovaj film. Gledajući scene s koncerta, ponovno sam proživjela neke od najponosnijih trenutaka svojeg života. Jednostavno sam morala zapjevati i zaplesati u svojoj dnevnoj sobi", poručila je Tina u videu kojim je obilježila petu godišnjicu mjuzikla o njezinu životu i karijeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

U videu je stajala ispred televizora, a iako je izgledala krhko, djelovala je uzbuđeno i sjajno raspoloženo.

Tina se posljednji put u javnosti pojavila 2019. godine, kada je na Broadwayu gledala spomenuti mjuzikl o sebi, a tada je bila u društvu supruga Erwina Bacha i Oprah Winfrey.

Nakon toga uslijedila je njezina borba s rakom crijeva, zatajenje bubrega i moždani udar, koji je ostavio velike posljedice na njezino zdravlje.

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Fotografi su taman uhvatili kad su joj ispale grudi! Obrnuti dekolte Heidi Klum sve je o čemu se priča, ovo još nismo vidjeli!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Stručnjaci analizirali govor tijela Kate Middleton i njezine djece, jedna stvar odaje i kako se ponašaju kod kuće!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS