uživali u vikendu

Pogledajte koji su poznati Hrvati prošetali zagrebačkom špicom ovog vikenda, neke ne vidimo često!

Miro Ungar sa suprugom Sarom Marko Lukunic/PIXSELL 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Zagrebačka špica i ovog je vikenda vrvjela brojnim poznatim Hrvatima koji su svoje slobodno vrijeme odlučili provesti u najdražem društvu.

Ni ovog vikenda, dobro poznata domaća lica, nisu propustila svoje vrijeme provesti na zagrebačkoj špici u druženju sa svojim najdražima.

Fotografi su tako uhvatili Lanu Radeljak, kći pokojne Ene Begović i Josipa Dikana Radeljaka koja je bila u društvu polubrata Lea. Na kavu je izašla i Ana Karamarko, supruga našeg bivšeg ministra i predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamaka, koja je bila u društvu doktora Tomislava Madžara koji je i suprug naše modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Tko je još prošetao centrom Zagreba, pogledajte u našoj galeriji. 

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ljepotica koja je zanosnim osmijehom i kosom osvojila zagrebačku špicu ljubi našeg pjevača, a par sprema i svadbu!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Zanimljiv dvojac na zagrebačkoj špici: Ana Karamarko u društvu supruga naše dizajnerice prošetala Cvjetnim!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Kći pokojne Ene Begović i Dikana nemamo priliku često vidjeti, fotografi su je ipak uspjeli uhvatiti u centru Zagreba!

Povezana vijest Zanimljivosti Dobro raspoloženi Dubravko Šimenc prošetao je špicom u posebnom društvu, s njim je bila i kći koja se nedavno udala!

Povezana vijest Celebrity Lijepa glumica iz naše hit-serije ''U dobru i zlu'' pohvalila se romantičnim trenucima s dugogodišnjim dečkom: ''Prekrasni!''

Povezana vijest Celebrity Shrvani Simon Cowell emotivnom objavom oprostio se od Liama: ''Morao sam ti s 14 godina reći da nije tvoje vrijeme...''

Povezana vijest Celebrity Vedrana Rudan objavila nastavak teksta o svojoj djeci koji je izazvao brojne reakcije: ''S***at ću si imidž žrtve...''

Povezana vijest Celebrity Uz nikad viđene obiteljske fotografije sestra Liama Paynea otkrila detalje iz glazbenikovog života: ''Oprosti što te nisam mogla spasiti...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS