Uspješne seke

Pogledajte emotivan susret zlatne Barbare Matić i njene mlađe sestre, također je džudašica, a izgledom uopće na nalikuju!

Barbara Matić i sestra Brigita Josko Supic / CROPIX 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Naša zlatna olimpijka Barbara Matić vratila se u svoj Split iz Pariza, a na aerodromu ju je dočekala njena obitelj i sestra Brigita.

Naša osvajačica zlatne medalje u judu Barbara Matić vratila se iz Pariza u Split, a na aerodromu su je dočekali obitelj, prijatelji te novinari.

Barbara sreću nije mogla sakriti pokazivajući svima medalju te primajući bukete, a emocije se nije ni trudila svladati kad je vidjela svoju sestru Brigitu.

Dvije sestre čvrsto su se zagrlile, a Brigita je Barbari brisala suze radosnice. 

No, odmah se da primijetiti kako na prvu uopće ne nalikuju. Barbarina sestra Brigita višlja je te nosi kraću plavu kosu, a kako izgleda pogledajte u našoj galeriji.

Brigita je također naša uspješna judašica, a od Barbare je mlađa samo godinu dana. 

''Starija sestra mi je uzor, moja lokomotiva, i što ona napravi, to moram i ja'', rekla je Brigita davne 2015. za Večernji list.

''Kad je Barbara išla u prvi razred održana je u školi prezentacija juda i ona je počela trenirati, a potom i ja za njom jer su ti prvi treninzi puni zabavnih igrica. Osim toga, gotovo da i ne postoji dijete na Pujankama koje nije barem pokušalo trenirati judo. Počele smo trenirati u atomskom skloništu, a u takvom prostoru, sada jednom drugom, i danas treniramo'', govorila je tada.

A ne sumnjamo da je na sekin uspjeh danas itekako ponosna.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Kći slavnog glumca briznula je u plač nasred ulice, njene fotke slamaju srce, a sumnja se što bi mogao biti razlog

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Holivudskog miljenika radnici izvukli iz bazena na Ibizi, prebačen je u bolnicu, oglasio se i njegov predstavnik

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda Barbara Matić kada nije na sportskom terenu: Iznenadit će vas što je njezina druga ljubav, a ove su fotke dokaz da je i prava ljepotica!

Povezana vijest Celebrity Tko je ukrao srce našoj zlatnoj olimpijki? U vezi su već šest godina, a nikada ne biste pogodili čime ju je osvojio!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte trenutak kad je Kolinda Grabar-Kitarović Barbari Matić dodijelila zlatnu medalju, bivša predsjednica nije skidala osmijeh s lica

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić za koncert usred ljeta je odabrala pomalo neobičnu kombinaciju, što vi kažete?

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS