cura o kojoj se priča

Donedavno za nju nitko nije čuo, a sad je glavna zvijezda događaja koji okuplja samo svjetski poznate face!

showbuzz DNEVNIK.hr

Emma Raducanu je pobjedom na US Openu od anonimke postala zvijezda, a sada se pojavila i na Met Gali gdje ju je osobno pozvala organizatorica događaja Anna Wintour.

Mlada britanska tenisačica Emma Raducanu postala je svjetska senzacija kada je osvojila ovogodišnji US Open.

18-godišnjakinja za koju donedavno nitko nije čuo, jer je prije turnira bila 150. na WTA ljestvici, u finalu je svladala svoju vršnjakinju, Kanađanku Leylah Fernandez, te tako postala prva tenisačica koja je iz kvalifikacija stigla do grand slam naslova i najmlađa nakon Ruskinje Marije Šarapove koja je 2004. osvojila Wimbledon sa 17 godina. Osim naslova i trofeja, pobjeda na US Openu donijela joj je i 2,5 milijuna eura

Od tada je Emma u centru pozornosti, a pojavila se i na ovogodišnjoj Met Gali na koju ju je osobno pozvala organizatorica modnog događaja, urednica Voguea Anna Wintour.

Bok uz bok s najvećim svjetskim celebrityjima, mlada tenisačica plijenila je poglede u upečatljivoj crno-bijeloj kombinaciji u kojoj je pokazala i svoje utegnute trbušnjake.

Lijepa tinejdžerica zablistala je bez puno šminke te nije skidala osmijeh s lica i spremno je pozirala fotografima.

Emma je inače rođena u Kanadi, a zanimljivo je da joj je otac Rumunj, a majka Kineskinja. S roditeljima je u Veliku Britaniju preselila kada je imala dvije godine i odrasla je u gradu Bromleyju. Tenis je počela trenirati kada joj je bilo pet godina, a kao dijete se bavila i raznim drugim sportskim aktivnostima, uključujući golf, motocross, skijanje, jahanje i balet. Uz sve to je bila i odlična učenica, a osim engleskog, tečno govori i mandarinski jezik.

Emma je popularna i na Instagramu gdje je prati preko 1,7 milijuna ljudi.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Tanke trakice jedva su joj držale grudi, bilo je upitno hoće li do kraja večeri sve ostati na svom mjestu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS