"Top, top, topina!"

Kad vidite ovaj izazovni video bit će vam jasno zašto je Fabijan poželio duže gledati ove djevojke, a i Maja im priznala da su neodoljivo seksi!

Plesna grupa Fresheels predstavila se u trećoj emisiji showa "Supertalent", a predvodi ju njezina osnivačica Klara Pergolis.

Na pozornicu Supertalenta ove nedjelje stala je grupa Fresheels iz Pule koju je osnovala Klara Pergolis, a koje su gledateljima predstavile nešto novo i svježe.

''Odlučila sam otvoriti jednu grupicu gdje ću raditi neki stil koji se meni sviđa i voljela bih ga probati, a nemam ga priliku plesati u Puli. Svatko tko je došao vidio je da je atmosfera opuštena, da se svi podržavaju. Kada sam kretala u ovaj projekt htjela sam stvoriti sigurno mjesto za cure, djevojke, koje se žele vratiti plesu ili nastaviti plesati, a nemaju gdje '', objasnila je Klara Pergolis.

''Problema nema jer ja sam šef i što ja kažem, tako će biti'', dodala je.

''Mi definitivno radimo na senzualnosti, i na muzikalnosti, i to kad se spoji možda nekome izgleda malo izazovnije. Mi nemamo ništa protiv toga, ponosni smo na to što jesmo i sad ćemo vam sve pokazati'', poručila je Klara.

Poslije njihovog nastupa, uslijedili su komentari žirija, a prvo je krenuo Fabijan s jednim pitanjem.

''Imate li možda još jednu točku?'', pitao je na što su se svi nasmijali.

''Ovo je zapravo bilo dosta dramaturški razrađeno, zaista ste sinkronizirane'', primijetio je Fabijan.

''Bile ste top. Prije svega da vam kažem kao žena ženama - bile ste nevjerojatno seksi. Koreografija je dosta ovo ono, jako je bilo erotično, senzualno. Izbor glazbe, fantastičan, kostimi, od glave do pete. Iznimno cijenim što ste sve imale u plnu. Kosa, ruž. Top, top, topina'', rekla im je Maja, a djevojke su prošle dalje.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Evo kako je Bilman izgledao dok je bio mlad, odmah ćete uočiti jednu veliku razliku u odnosu na danas!

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Fabijanu su suze tekle niz lice, Ridjanu su trebale maramice, a emocije su preplavile i Bilmana: "Došli ste u zadnje pore naših tijela...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS