Top izgled!

Blještavu haljinu Franke Batelić zasjenila je frizura kakvu ne nosi često, evo kakav je njen blagdanski outfit!

Larisa Lipovac Navojec Nova TV 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Franka Batelić u prethodnoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' pokazala je svoju emotivnu stranu, a ovog puta pažnju je privukla i blagdanskim modnim izdanjem.

U uskršnjem specijalu pored Maje Šuput zablistao je i ostatak ekipe ''Plesa sa zvijezdama'', pa će se zasigurno pričati i o večerašnjem izdanju Franke Batelić. Zablistala je u blještavoj haljini s frizurom koju ne nosi često. 

Franka je već svaki put dosad oduševila svojom pojavom i zablistala poput holivudske dive, a svi su posebno pohvalili nedavn odabir glamurozne crvene haljine čiji je kroj uži na bokovima te se prema dolje širi.

Gornji dio kreacije je voluminozan sa spuštenim ramenima, a zanimljiv je i remen od istog materijala kakvog je haljina.

Uz haljinu je nosila blistavi nakit i velike viseće naušnice, debelu ogrlicu i krupnije prstenje. Za taj glamurozan Frankin stajling bila je zaslužna Jasenka Tudor Bevanda.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Talentirana ljepotica i naš glumac prvo su skrivali da su u vezi, a sad su usred hit-emisije javno izmijenili poljubac pred kamerama!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Prezgodna Domenica u sićušnom kompletiću pomela pozornicu, njezine haljine su sve kraće i kraće!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS