vješto je to skrivao

Nakon iznenadne promjene imidža naš mladi glumac pokazao je nešto zbog čega bi mu naglo mogao porasti broj obožavateljica!

Filip Vidović u devetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" nastupio je u raskopčanom sakou ispod kojeg nije nosio majicu i pokazao je isklesani torzo.

Mladi glumac Filip Vidović pun je iznenađenja.

Nakon što je u prošloj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" pokazao potpuno novi imidž, sada je otkrio nešto zbog čega bi mu naglo mogao porasti broj obožavateljica.

Filip i njegova mentorica Paula Jeričević u devetoj emisiji plesali su sambu, a on je za nastup obukao crveni sako ispod kojeg nije imao majicu pa je otkrio svoj isklesani torzo.

Iako nije prva zvijezda u showu koja je počastila pogledom na mišićavo tijelo, Filip je svoje dosad vješto skrivao, no čini se da je sada i on odlučio iskoristiti svoj tajni adut.

To nije prošlo neopaženo, a Marko Ciboci mu je čak poručio da bi mogao proći za modela.

Inače, Filip je zbog ozljede noge koju je zadobio tijekom nastupa morao preskočiti, odnosno preležati jednu emisiju, no čim se oporavio nastavio je naporno vježbati, a to se i vidi.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Larisa Lipovac Navojec napravila promjenu zbog koje je ultrakratka haljina odmah pala u drugi plan!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Najzgodniji Brazilac u Hrvatskoj skinuo majicu i pokazao nevjerojatno isklesano tijelo: "Hvala što nam olakšavaš nedjelje!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS