sve je iznenadila!

Lana Jurčević u suzama radosnicama otkrila je predivnu vijest: Pjevačica čeka prvo dijete, pogledajte emotivni video!

Lana Jurčević Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Naša pjevačica Lana Jurčević podijelila je sretne vijesti emotivnim videozapisom na Instagramu. Naime, ona i njen partner čekaju bebu.

Naša pjevačica Lana Jurčević emotivnim je videozapisom raznježila sve svoje pratitelje na društvenim mrežama i otkrila predivne vijesti, sa svojim partnerom Filipom Kratofilom iščekuje svoje prvo dijete.

Lana je objavila kratki videozapis na kojem je snimila sebe kako plače od sreće te pokazuje test za trudnoću prema kameri, a snimka završava poljupcem i zagrljajem nje i partnera Filipa u opuštenom izdanju na kauču dok ne vjeruju vijestima koje su saznali.

Pjevačica je u posljednje vrijeme često tema medija, a puno je govorila i o svom trenutnom izgledu i nekoliko kilograma koje je skupila. To ju je potaknulo da na internetu pokrene edukaciju o komentiranju tuđeg izgleda, naročito nakon što je u javnost izašao videozapis prolaznice koja joj je iza leđa komentirala njezin izgled.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Ovako je nekad izgledala Hrvatica koja je zbog kultne reklame stekla status seks-simbola, prizori u mokroj majici dok izlazi iz mora i danas se pamte!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Nekad i sad Ovako je 2012. godine uživao i izgledao naš proslavljeni glumac koji je zbog jednog detalja na sebi mnoge podsjetio na holivudskog kolegu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS