Totalno drugačije!

Ovakvo nešto nikad niste vidjeli: Zbog njih dvojice Fabijan je zaključio da je njegov posao stvarno najbolji!

Među plesačkim talentima u drugoj epizodi showa Supertalent našli su se indijski duo Pintu i Ravi, koji su žiri Supertalenta osvojili uzbudljivom plesnom iluzijom.

Ovaj inače povučeni dvojac, koji sanja o bolivudskoj slavi, na pozornici se transformira u dojmljive i originalne zabavljače.

Evo kako su se Pintu i Ravi predstavili žiriju Supertalenta uoči svog nastupa. 

''Stvarno želimo nastupati u bolivudskim filmovima, plesači smo i dajemo sve od sebe 200 posto. Spremni smo za poziv iz Bollywooda. Ako bih zaradio puno novca, dao bih ih svom ocu, koji je mehaničar. Onda bih razmislio o ženidbi. Prvo - puno love. Drugo ženidba. Pintu je moj učitelj, ali i prijatelj. Poštujemo se i nikad se ne svađamo. Jednostavni smo dečki, ali kada dođemo na pozornicu, onda smo zvijezde. Sada je vrijeme da zasjamo'', napomenuli su Pintu i Ravi, a što su obećali, to su i učinili. 

''Stvarno jako duhovito, pametno, zabavno. Nikad nisam ovakvo nešto vidjela, zanimljiva točka. Hvala što ste došli i pokazali nam svoj nastup'', rekla im je Maja. 

''Vješto, fora i totalno drugačije, sjajno ste to izveli. Zbog ovakvih stvari je naš posao najbolji posao'', zaključio je Fabijan. 

''Plesna vještina vam je zbilja vrhunska'', složio se Davor s kolegama. 

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Maja Šuput pozirala ogrnuta tek ručnikom: ''Ima da muškićima skoči tlak!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lidija Bačić iskreno o ljubavnom statusu: ''Bit će na sva zvona, i brak i djeca i on!''

Svaka čast Mireli Holy na odabiru čizama za špicu, ovakve pete nisu za svakoga!

P. Diddyju sudit će se zbog ubojstva Tupaca? Obitelj neprežaljenog repera traži novu istragu, cure šokantne informacije

Povezana vijest Celebrity Jelena Rozga minice i štikle zamijenila je nečim sasvim drugim, svojim izdanjem sve je ostavila u blagom šoku!

Povezana vijest Celebrity Meghan Markle u solo izlasku zračila je seksipilom, a zanimljivo je kamo je u to vrijeme poslala muža!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS