Zaljubljen do ušiju!

Dečko Milice iz Kumova podijelio je njihove rijetke zajedničke prizore, za romantičan video imao je sretan povod!

Petra Kraljev i Filip Ivić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Naša glumica Petra Kraljev ovih dana proslavila je 36. rođendan, a tim povodom oglasio se i njen dečko Filip Ivić.

Naša glumica Petra Kraljev jučer je proslavila 36. rođendan, a tim povodom podijelila je brojne čestitke koje je dobila na društvenim mrežama.

Ipak, najviše pozornosti ukrala je čestitka njenog dečka Filipa Ivića. On je u priči na Instagramu podijelio videozapis koji se sastojao od njenih snimki te njihovih zajedničkih trenutaka, a sve je ugodno iznenadilo to što je javno pokazao koliko je zaljubljen.

O njihovoj ljubavi pročulo se ovog ljeta, a nedavno je za IN magazin otkrila i da su trenutačno u vezi na daljinu zbog obaveza.

''Dečko je trenutačno na turnirima i igra, virtualna je podrška i mislim da je to trenutačno najgore što može bit', ali tako je, kako je i bar mi ima netko biti podrška'', rekla je.

Prije nekoliko tjedana čestitala mu je i rođendan, a njenu kratku, ali slatku želju pogledajte OVDJE.

Osim njega, Petri su rođendan čestitale i kolegice iz serije ''Kumovi'' Jagoda Kumrić, Ana Uršula Najev, Nika Barišić i brojni drugi.

Podsjetimo, Petra je zvijezda naše najgledanije serije ''Kumovi'', a ove jeseni počeli su se prikazivati i novi nastavci. Više pročitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Kako izgleda sin najpoznatije splitske seke? Zbog njega se ovih dana u Splitu naveliko feštalo!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Mali Marko ukrao je show u Supertalentu, sad je zvijezda društvenih mreža: ''Svaka čast tebi i roditeljima!''

Baby Lasagna još jednom pokazao koliko je skroman, radi ono što i gomila Hrvata: ''Malo ćemo uštediti...''

Ove kandidate gledatelji su već prozvali pobjednicima, a zlatnim gumbom nagradila ih je i Martina: ''Sasvim druga dimenzija!''

Povezana vijest Preporuke Zvijezde Nove TV osvajaju hrvatska kazališta rasprodanom predstavom o ljubavnom "Ruletu"!

Povezana vijest Zanimljivosti Luce iz Kumova zbog serije je preselila u Zagreb: "Ja sam mislila da će to biti samo jedna sezona, nemam što reći osim hvala!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS