Nije očekivala

Na vjenčanju godine u Dubrovniku gost iznenađenja bio Petar Grašo: ''Mladenka se rasplakala''

Petar Grašo na vjenčanju u Dubrovniku - 2 Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Vjenčanje godine u Dubrovniku uveličao je i naš pjevač, pogledajte kakvo je iznenađenje za mladenku bio Petar Grašo.

Jučer su se u Dubrovniku vjenčali Nicole Artukovich i Liam Stewart, a nakon vjenčanja u crkvi sv. Ignacija na Jezuitima, svadbeno slavlje upriličeno je na tvrđavi Lovrijenac.

Svatovi su bili u odličnom raspoloženju, zabavljala ih je dubrovačka klapa Kaše, kao i saksofonist Željko Barač, a gost iznenađenja bio je Petar Grašo.

Jedan od gostiju na vjenčanju Tanner Riach objavio je fotografiju domaćeg glazbenika na vjenčanju godine, a pjevač je dao i kratku izjavu za Jutarnji list.

"Zaista je bilo jako lijepo i posebno emotivno, Nicole je stvarno bila u šoku od iznenađenja, a zatim i presretna i oduševljena. Sretan sam što sam mogao unijeti takvu radost u njihov poseban dan!", rekao je ekskluzivno za Jutarnji Grašo.

Fotografije s fešte pogledajte OVDJE.

Povezana vijest Celebrity Jedan detalj na mladenki jasno je dao do znanja koliko je ponosna na svoje korijene!

Povezana vijest Celebrity Unatoč lošem vremenu, mladenci nisu skidali osmijeh s lica: U svadbenom điru Stradunom nema tko ih nije pozdravljao!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte zajedničku obiteljsku fotografiju Roda Stewarta u Dubrovniku sa sinom kojeg je oženio!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte trenutak kada je Rod Stewart zapjevao uz gajde nakon vjenčanja kojeg prate apsolutno svi!

1/45 >> Pogledaj i ovo +41 Celebrity Zašto žena problematičnog glazbenika ulicom šeta s jastukom na grudima? Za ovo postoji stručno objašnjenje!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Najljepša sportska novinarka zaplesala je u badiću osam mjeseci nakon što je rodila prvo dijete!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS