Odlično su se proveli!

Pobjednica našeg hit-showa podijelila je fotke s bajkovite lokacije na koju je povela frajera s kojim se u posljednje vrijeme često druži!

Paula Tonković - 10 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Naša plesačica Paula Tonković posljednjih dana uživala je u Malom Lošinju s plesnim partnerom Marcom Cuccurinom, a na svom Instagramu pohvalila se i savršenom figurom na nekoliko fotografija.

Naša plesačica i mentorica u showu ''Ples sa zvijezdama'' Paula Tonković posljednjih dana uživala je u Malom Lošinju koji je posjetila s plesnim partnerom i našim influencerom Marcom Cuccurinom.

Paula i Marco odlično su se provodili u izlascima, a vruće dane proveli su na jet-skiju i kupajući se u prekrasnom modrom moru.

Koliko je uživala Paula je pokazala i na fotografiji na kojoj pluta na moru raširenih ruku u ljubičastom kupaćem kostimu koji je istaknuo njenu vitku plesnu figuru.

''Jesu li ove plaže realne?'' upitala je samu sebe.

A pokraj mora Paula i Marco morali su ponovno proslaviti i svoju pobjedu u ''Plesu sa zvijezdama'' te su tako na molu pokraj mora zaplesali bachatu.

''Kako ćemo završit naš mali maturalac ako ne plesom'', napisala je uz videozapis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Inače, Paula se prošle godine udala za svog dugogodišnjeg partnera Filipa Tonkovića, a koliko ga voli ispričala je u jednom intervjuu.

"Moj Tonko prije svega je moj najveći prijatelj, koji mi je podrška još od davnih dana i ništa se nije promijenilo. Podržava svaku moju ideju, svaki nastup i svaku odluku. Možda zato što pola toga ne sluša, pa i ne zna s čim se sve složio. Kako god, uvijek je tu uz mene.''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS