Završile na zaraznoj

Jedna od naših najpoznatijih influencerica požalila se na zdravstvene probleme svoje kćeri: ''Ljuta sam!''

Paula Sikirić - 5 Instagram 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Paula Sikirić na svojim Instagram storijima otkrila je kako njezina kći Arta Lija ima zdravstvenih problema u posljednja tri tjedna.

Influencerica Paula Sikirić na svojim Instagram storijima svakodnevno dijeli trenutke u kojima se nalazi.

Ovoga puta, nije se pohvalila baš sretnom vijesti. Naime, otkrila je pratiteljima kako je njezina kćerkica Arta Lija već tri tjedna bolesna. 

"Artica je i dalje bolesna, od 8. listopada. Upravo su ona i tatek na zaraznoj. Samo da sve bude ok, ali i da možemo na put koji je bookiran još od kolovoza", napisala je u prvom dijelu storija.

Zatim je na drugom ispričala što ju je posebno uzrujalo u cijeloj ovoj situaciji:

"Ljuta sam na naše zdravstvo. Ne sve, ali generalno sam ljuta. Već dva tjedna je vucaramo kod pedijatrice koja joj prepisuje sirupe, a to što ima proljev od prvog dana - ništa. Možda nam je predugo trebalo da uzmemo stvar u svoje ruke i odemo na zaraznu s uzorkom stolice, ali nekako vjeruješ liječniku što god savjetovao. I evo nas doma, treći tjedan proljeva i produktivnog kašlja. Nadam se da ništa ozbiljno nije".

Potom je objavila fotku s kiselim osmijehom na licu pa dodala: 

"Čekamo analizu kakice još par dana i skupljamo istu do sutra. Predivno".

Podsjetimo, Paula je djevojčicu rodila krajem srpnja prošle godine, a sretnom vijesti pohvalila se na svom instagram profilu s fotkom iz bolničkog kreveta i poručila:

"Arta Lia., 22. 7. 2021., 7:00".

Godinu dana prije toga se zaručila, a identitet muškarca koji je osvojio njezino srce, nije otkrila ni dandanas.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Lidija Bačić bez teksta ostavlja i fotografijama koje nisu golišave, evo kako su njeni pratitelji reagirali na ovaj prizor

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Tatjana Jurić odgovorila na škakljive upite koje dobiva posljednjih dana: "I dalje je moj, hvala na pitanjima!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS