Ne izgleda najbolje

Najnovije paparazzo fotografije Britney Spears pokazale njezino pravo stanje? Tužni prizori sve su zabrinuli

Britney Spears Profimedia 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Nove paparazzo fotografije Britney Spears zabrinule su njezine obožavatelje i to nakon što je objavljeno da njezina obitelj i prijatelj strahuju za njezin život.

Britney Spears snimljena je u vožnji u blizini svog doma u Los Angelesu, nakon tvrdnji da su njezina obitelj i prijatelji pokušali organizirati intervenciju zbog njezina problematična ponašanja i straha da bi mogla umrijeti.

Najnovije paparazzo fotografije 41-godišnje pjevačice dodatno su sve zabrinule, na njima je snimljena tužnog izraza lica i neuredne kose, dok je pogled sakrila iza sunčanih naočala.

Britney se nakon tvrdnji o obiteljskoj intervenciji i sama oglasila na profilu na Instagramu i demantirala ih, pritom otkrivši da uzima lijek Prozac za depresiju.

"Nisam ja umrla ljudi. Tu sam. Živa sam. Živa sam i zdrava, poručila je u videu u kojem pleše.

Međutim, njoj bliski izvori su ekskluzivno za Daily Mail izjavili da izaziva ozbiljnu zabrinutost.

"Svi su zabrinuti za nju jer je jako depresivna', ispričao je izvor blizak pjevačici, dodavši da se nekadašnja zvijezda pretvorila u introverta te da je njezina depresija djelomično izazvana odnosom sa sinovima, 17-godišnjim Seanom Prestonom i 16-godišnjim Jaydenom Jamesom, koje dijeli s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, a koji je odbijaju vidjeti.

Da je njezino stanje loše, nije teško zaključiti kada se baci pogled na njezine društvene mreže i ponašanje u posljednje vrijeme. Njezini obožavatelji također su zabrinuti za njezino zdravlje i život, a pjevačica već dugo muku muči s opijatima i psihičkim zdravljem otkako je na sudu vodila dugu bitku s ocem.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Zanimljivosti Stranci ne prestaju komentirati Let 3, pogledajte njihove izraze lica kada su ugledali dečke na pozornici!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Slovi kao veliki frajer, a sada je uhvaćen u samostojećim čarapama i mini suknji, jedan detalj se posebno isticao

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS