Više od 120 žrtava

I dalje izlaze gnjusni detalji o slučaju posrnulog repera, sedativima se drogiralo i najranjiviju skupinu

Justin Bieber i P. Diddy Profimedia 1/42 >> Pogledaj i ovo +31 Galerija

I dalje izlaze poprilično neugodni detalji u vezi slučaja protiv propalog glazbenog mogula P. Diddyja.

Ni gotovo dva tjedna od uhićenja ne smiruje se situacija oko palog repera i glazbenog mogula Seana P. Diddyja Combsa. Njegove zabave, poznate i pod imenom "freak offs", godinama su bile mjesto razvrata, organizirane prostitucije i kriminala, seksualnog zlostavljanja i drogiranja.

Kako je objavio teksaški odvjetnik Tony Buzbee, još 120 žrtava pridružilo se optužnici za seksualno zlostavljanje, a među njima bilo je i devetogodišnje dijete. Mnog žrtve žive u New Yorku, Kaliforniji, Floridi i Georgiji.

Od ovih 120 novih žrtava koje je istupilo, njih 25 je u trenutku zločina bilo maloljetno, a zlostavljanje se odbijalo od 1991. do najkasnije ove godine. Tri najmlađe žrtve (9, 14. i 15 godina) bile su zlostavljanje kada su došle na audiciju kako bi potpisali za Combsovu diskografsku kuću Bad Boy Records.

"Ova osoba, koja je tada imala 9 godina, odvedena je na audiciju u New Yorku za Bad Boy Records. Ovu osobu su navodno seksualno zlostavljali Sean Combs i nekoliko drugih ljudi u studiju u obećanju njegovim roditeljima i njemu samom da će dobiti diskografski ugovor", stoji u priopćenju odvjetnika Buzbeeja, otkrivši još gnjusnije detalje: "Još jedna maloljetna žrtva, kojoj je Sean Combs navodno rekao da će od nje učiniti zvijezdu, ali da mora nasamo razgovarati s njim o tome daleko od njegovih roditelja. Nakon što su bili u privatnom prostoru, navodno je gospodin Combs natjerao žrtvu na oralni seks."

Isto tako, neke od žrtava koje predstavlja Buzbee imaju rezultate toksikološkog testa prema kojemu su u organizmu imali Xylazine, poznat i kao sredstvo za smirenje konja.

Combsova odvjetnica kategorički je odbila optužbe.

Jedna regionalna zvijezda se nedavno fotografirala s njime, a koja, otkrijte OVDJE.

P. Diddy je bio i u Hrvatskoj, a detalje njegovog boravka pročitajte OVDJE.

Tko je sve dolazio na Diddyjeve razvrate, pronađite OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nakon što je objavljena vijest o novoj djevojci Mate Rimca, njegova bivša supruga donijela važnu odluku

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Svi se pitaju kako je moguće da Lindsay Lohan opet izgleda kao da je u cvijetu mladosti, javili se stručnjaci!

Željko Bebek otkrio tajnu bračne idile sa suprugom Ružicom: ''Ja od početka volim reći da smo mi...''

Poslušajte malo drugačiju verziju hita "Ponoć" koju pjeva naš Supertalent Slavonac, ekipa je oduševljena: "Nisam mogao vjerovati!"

Povezana vijest Celebrity Tko je uopće ozloglašeni reper zbog kojega se trese cijeli Hollywood? Karijeru je započeo s 12 godina, a crkva i jedna tragedija obilježile su mu život!

Povezana vijest Celebrity Preminuo glumac iz "Princ otkriva Ameriku", njegovu seriju je pratilo stotine milijuna ljudi

Bila je u vezi s nogometašem, nestala je i nikad je nisu našli: Informacije sa suđenja šokirale su javnost!

Kontroverzni lijek uništava Christinu Aguileru, javnost je zabrinuta: ''Jedva sam je prepoznala, je l' to stvarno ona?''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS