Čestitamo!

Sin Aljoše Asanovića oženio je kćerku našeg slavnog trenera, pogledajte prve prizore sretnih mladenaca!

Vjenčanje Antonia Asanovića i Josipe Skoblar - 3 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Sin Aljoše Asanovića Antonio Asanović oženio je svoju dugogodišnju djevojku Josipu Skoblar.

Naš bivši Vatreni Aljoša Asanović ima veliki razlog za veselje.

Njegov sin Antonio Asanović danas je pred oltar odveo svoju dugogodišnju partnericu i kćerku našeg nogometnog trenera Josipa Skoblara, Josipu Skoblar.

Prve prizore mladenaca po izlasku iz crkve podijelili su njihovi gosti, a Antonio i Josipa zaplesali su na stihove Oliverove pjesme ''Pred tvojim vratima''.

Dok su izlazili van po njima su padali bijeli konfeti, a uzbuđeni gosti sve su snimali i pljeskali im. 

Inače, mladenka je osnivačica studija koji se bavi organizacijom vjenčanja pa je njihov dan, na kojem se očekuje dvjestotinjak uzvanika, isplaniran do najsitnijeg detalja.

''Najbitnije je da je cura normalna, da bude uz mene i da mi bude podrška.'', rekao je Antonio jednom prilikom.

Osim Antonia, Aljoša je u braku sa suprugom Katarinom dobio još i kćer Anamariju koja je uoči vjenčanja podijelila kako se sredila.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Supruga našeg rukometaša na posao se ne može ovako oblačiti, ali zato je zagrebačka špica njena modna pista, što kažete na outfit?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Nova urnebesna fotka kraljice Camille hit je na društvenim mrežama, pogledajte što ju je to snašlo!

Povezana vijest Celebrity Bivša hrvatska misica titulu je ponijela prije 24 godine, ali ovakvom figurom mogla bi konkurirati i sada, nije ostarjela ni dana!

Povezana vijest Celebrity Znate li tko je sestra Alke Vuice? Mnogi misle da je to naša poznata dizajnerica, ali riječ je o potpuno drugoj ženi!

Povezana vijest Celebrity Nikad tužniji prizori omiljenog glumca proširili se internetom, smrt prijatelja jako ga je dotukla, a samo neki bi ga prepoznali

Povezana vijest Celebrity Sin slavnog glazbenika i hrvatska snaha nakon vjenčanja u Dubrovniku objavili sretne vijesti: ''Stiže u ožujku!''

Povezana vijest Nekad i sad Legendarnog Feratu nakon teške bolesti dugo nismo vidjeli, a sad su objavljene njegove najnovije fotografije, evo kako se drži!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS