zgodnije od naših?

I Španjolci će imati vruću podršku s tribina: Upoznajte najatraktivnije španjolske WAGsice!

Tatiana Trouboul Instagram 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Izdvojili smo najatraktivnije djevojke i supruge nogometaša španjolske reprezentacije.

Uoči utakmice Hrvatske i Španjolske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, provjerili smo kakvu podršku imaju naši protivnici.

Španjolce će s tribina zasigurno bodriti njihove ljepše polovice, a ovu su najatraktivnije španjolske WAGsice, odnosno supruge i djevojke nogometaša.

Alice Campello

Talijanska ljepotica Alice Campello supruga je napadača Alvara Morate. Alice je bivša manekenka, a danas je uspješna poduzetnica te je vlasnica brenda odjeće Akala Studio, a ima i vlastitu kozmetičku liniju MASQMAI, piše The Sun. Alvaro i Alice vjenčali u se 2017. godine u njezinoj rodnoj Veneciji, a zajedno imaju četvero djece.

Sara Botello

Španjolski branič Aymeric Laporte u je braku s prekrasnom brinetom Sarom Botello. Ona je školovana plesačica i bavi se baletom te suvremenim plesom, a ranije je bila i navijačica. Upoznali su se u njezinom rodnom Bilbau, dok je Laporte igrao za Athletic Bilbao. Vjenčali su se 2023. godine, a zajedno imaju dvoje djece.

Laura Schmitt

Veliku pozornost javnosti privukla je i nova djevojka bivšeg dinamovca Danija Olma, Laura Schmitt. Atraktivna influencerica iz Berlina vrlo je popularna na društvenim mrežama i samo na Instagramu je prati 142 tisuće ljudi, a prvu zajedničku fotografiju s Danijem objavila je u siječnju ove godine.

Sira Martinez

Španjolski branič Robin Le Normanda u vezi je s bivšom djevojkom svojeg suigrača Ferrana Torresa, Sirom Martinez. Sira je i kći trenera PSG-a te bivšeg španjolskog izbornika Luisa Enrique, a bavi se jahanjem i igračica je pola.

Tatiana Trouboul

Vratar David Raya u vezi je s ljepoticom iz Barcelone, Tatianom Trouboul, koju zbog izgleda uspoređuju s Kim Kardashian. Par se upoznao 2021. godine, no svoju vezu su uspjeli zadržati u tajnosti sve do lipnja 2022. godine. Prije nego što su se upoznali, Tatiana je radila u noćnom klubu, a nakon što su započeli vezu dala je otkaz i posvetila se modelingu.

Kako izgledaju ljepše polovice Vatrenih i tko su najatraktivnije hrvatske WAGsice, provjerite OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Kolinda prošetala Zagrebom u elegantnom navijačkom izdanju, jedan detalj posebno se isticao, a otkrila je i zašto nije u Njemačkoj

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Kate Middleton prvi put u javnosti nakon teške dijagnoze, pogledajte kako izgleda bolesna princeza

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS