pogledajte fotografije

Ovako izgleda stan Sergeja Trifunovića u kojemu se dogodio incident sa suprugom: "Moja žena prezire..."

Sergej Trifunović i Isidora Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Isidora Trifunović bit će deportirana iz Srbije zbog ileganog boravka u stanu supruga Sergeja Trifunovića.

Glavna tema srpskih medija ovog tjedna je neočekivani rasplet događaja između Sergeja Trifunovića i supruge Isidore, i to samo nekoliko dana nakon što su se vjenčali drugi put.

Naime, Sergej je Isidoru prijavio policiji zbog, kako je rekao, obiteljskog nasilja, a fotografi su ga i uhvatili nakon skandala. Isidora će nakon svega doživjeti istu sudbinu kao i njezin suprug - bit će deportirana iz Srbije.

Kako se neslužbeno doznaje, Sergej i Isidora su se posvađali, a na njegovu izjavu da će je napustiti i otići iz stana na Voždovcu, ona je rekla da će sve polomiti po stanu.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, stan Sergeja Trifunovića u kojemu je inače živio sa suprugom, nema zavjese na prozorma, a hladnjak mu krase brojni magneti, što se Isidori nije sviđalo.

"'Ovako izgleda tvoj frižider.' Bože zar sam se na tebe kamenjem bacao da moja žena ovako prezire moj frižider", napisao je svojevremeno u opisu fotografije.

Podsjetimo, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi ilegalno.

Tko je Riječanka koja je u središtu skandala, pogledajte OVDJE.

O detaljima svađe više možete pročitati OVDJE.

O Isidorinim prijetnjama suprugu čitajte OVDJE.

Prije mjesec dana Sergej je također deportiran iz Hrvatske, a više pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Danijelu Dvornik žestoko su napali korisnici društvenih mreža, ona im nije ostala dužna: "Sada ću vam ja nešto reći..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Srpski glumac napao novinare u jeku skandala: ''Vratite se u svoju štalu, ja neću danas izlaziti, ciao!''

Povezana vijest Celebrity Zvijezda "Kumova" nikad nije bolje izgledala! Uska haljina bila je pun pogodak, godine na prvu ne bi pogodili!

Povezana vijest Celebrity Sting se skinuo u 74. godini, njegove golišave fotografije o kojima svi pričaju obišle su internet

Povezana vijest Celebrity Kako izgledaju djeca Sandija Cenova, koju je dobio u 18 godina dugom braku s pravnicom?

Povezana vijest Celebrity Supruga Sergeja Trifunovića dobila je otkaz na srpskoj televiziji, cure novi detalji nakon skandala s obiteljskim nasiljem

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS