treba li mu pomoć?

Otužni prizori nekad velike zvijezde, posebno nije jasan dio s boksericama koje je svima pokazao

Justin Bieber Profimedia 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Justin Bieber izgledao je neprepoznatljivo kada su ga fotografi zatekli u dnevnom izlasku Los Angelesu, bio je bez trudne supruge Hailey.

Nekad velika zvijezda Justin Bieber danas svojim ponašanjem i izgledom uglavnom izaziva zabrinutost svojih obožavatelja. Tako je bilo i ovoga puta, kada se tijekom jednog od svojih izlazaka u Los Angelesu pojavio potpuno neprepoznatljiv.

Zarasle brade, sa šeširom na glavi, okupljenima je pokazao i bokserice zbog hlača koje su bile spuštene gotovo do koljena, a u ruci je nosio energetski napitak.

U luksuznom hotelu gdje je odsjeo nije mu se pridružila trudna supruga Hailey, koja bi uskoro na svijet trebala donijeti njihovo prvo dijete.

Bieber je ranije pokazao koliko ga je to taknulo, kada je objavio svoje uplakane fotografije, a već su se tada fanovi pitali je li mu možda potrebna stručna pomoć.

Hailey i Bieber u braku su od 2018. godine.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Fotografije Mile Elegović u badiću najbolji su dokaz da su godine stvarno samo broj!

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Celebrity Thompson na rubu suza progovorio o obiteljskoj drami kroz koju je prošao: ''Hvala vam na molitvama''

Povezana vijest Celebrity Zvijezda filma ''Batman zauvijek'' boravi u Šibeniku, poseban je razlog zbog kojeg je stigla!

Povezana vijest Celebrity S našom glumačkom zvijezdom popričali smo o najvećim izazovima u karijeri, a otkrila nam je i koja se tajna krije iza svih njezinih ostvarenih želja!

Povezana vijest Celebrity Prije samo dva tjedna Goran Višnjić izgledao je ovako, no sad je sve iznenadio vidljivom promjenom na sebi!

Povezana vijest Celebrity Ovo su prizori s prvog samostalnog Thompsonova koncerta poslije dvije godine, u publici su bila i neka poznata lica!

Povezana vijest Preporuke Donosimo listu sportskih filmova koji će vas definitivno inspirirati, ali i dodatno zabaviti pored Olimpijskih igara

Povezana vijest Celebrity Dok fanovi u Beču tuguju zbog otkazanih koncerata Taylor Swift, iz Londona poručuju da će sve biti spremno za njezinih pet nastupa!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS