Mora čekati

Dodatni udarac za oca mladog pjevača kojeg je droga odvela u smrt, ovo mu je sigurno teško palo

Geoff Payne Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Otac Liama Paynea Geoff nalazi se posljednjih nekoliko dana u Argentini, no na transport tijela svoga sina mora čekati još nekoliko dana.

Odmah nakon objave smrti Liama Paynea, bivšeg pjevača grupe One Direction, u Argentinu je stigao njegov otac Geoff kako bi u ime obitelji preuzeo tijelo pjevača i odveo ga u Ujedinjeno Kraljevstvo.

66-godišnji mehaničar posjetio je u više navrata mrtvačnicu i susreo se s predstavnicima argentinskog ministarstva pravde koji istražuju okolnosti koje su dovele do Liamove smrti.

Glavni istražitelj Andrés Esteban Madrea na konferenciji za novinare otkrio je kako će se čekati još minimalno deset dana kako bi stigli konačni rezultati toksikološkog testa, a dotad će Liamovo tijelo ostati u mrtvačnici u Buenos Airesu.

"Geoffu je rečeno da bi moglo potrajati deset dana da se testovi završe i da odveze Liama ​​kući. Njemu je cijela situacija jako teška. Geoff je potpuno slomljen zbog gubitka sina, ali obećao je kako će postupiti ispravno prema Liamu i neće ići kući bez njega", otkrio je obiteljski prijatelj. "Njemu je teško nositi se s neizvjesnošću da ne zna kada će ovo iskušenje završiti. Argentinski dužnosnici kažu da očekuju da će za rezultate trebati deset dana, ali to bi moglo biti puno kraće od toga."

Preliminarni rezultati potvrdili su prisutnost ružičastog kokaina u tijelu Liama Paynea. O toj vrsti droge, koja je odnedavno prisutna i u Hrvatskoj, više pročitajte OVDJE.

Fanovi diljem svijeta organizirali su memorijale u različitim gradovima diljem svijeta, a potresne fotografije pogledajte OVDJE.

Preostali članovi benda Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan i Zayn Malik objavili su prvo zajedničku izjavu, a potom i svaki zasebnu nakon smrti Liama Paynea. Zajedničku izjavu pronađite OVDJE.

Glazbena industrija često se pokazala kao ona koja lako pojede mlade izvođače, o čemu više možete pročitati OVDJE.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Suprugu Sergeja Trifunovića čeka ista sudbina kao i njega, deportirat će je iz Srbije

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ovo je poruka koju je majka Dolores Lambaše dala napisati kćeri na grobu, baš ju je teško čitati

Grše iz zdravstvenih razloga odgodio sve koncerte u studenom, prebacio ih je na 2025. godinu

Presretne vijesti u obitelji Matea Kovačića! Lijepa Izabel rodila je drugo dijete, poznati su ime i spol

Povezana vijest Celebrity Rozga plijenila sve poglede na koncertu šarmera iz Crne Gore koji je rasprodao pet koncerata u Lisinskom!

Povezana vijest Celebrity Svi bruje o erotskim scenama s Nicole Kidman koje će se uskoro moći vidjeti u kinu: ''Odlučila sam sve istražiti''

Pogledajte s kakvim se pogledom Šuput probudila u Africi: ''Sve bih dala da sam tu!''

Zaru Bajlo više nećemo gledati u MasterChefu: ''Trebala sam se bolje izboriti za svoje vrijeme tamo...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS