''Ovo je bilo zabavno...''

Glazbena zvijezda propala je u rupu na pozornici, snimka je brzo postala viralna: ''O, moj Bože...''

Olivia Rodrigo Instagram 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Olivia Rodrigo trčala je po pozornici te pozdravljala svoje brojne fanove. U jednom trenutku došla je do sredine te upala u rupu koja joj služi da dođe na pozornicu i ode s nje.

Glazbenica Olivia Rodrigo nedavno je nastupala u Melbourneu u Australiji, a na koncertu joj se dogodila malena nezgoda koja je postala viralna na društvenim mrežama.

Naime, dok je pjevačica trčala po pozornici kako bi pozdravila fanove, krenula je prema sredini pozornice i upala u rupu koja joj inače služi da dođe na pozornicu i ode s nje.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Prizor je zabrinuo njezine obožavatelje, ali ona je brzo ustala.

''O, moj Bože, to je bilo zabavno! Dobro sam'', povikala je nakon nezgode.

Snimak je ubrzo prikupio 3,8 milijuna pregleda i brojne komentare.

''Kako se samo elegantno izvukla'', ''Da se ovo meni dogodilo, ostala bih u rupi i plakala'', ''Tako bizaran trenutak'', ''Izgledalo je bolno'', ''Ona se mogla ozbiljno ozlijediti'', ''Je li ovo bio samo dio njezina nastupa?'', ''Kako je hrabra'', samo su neki od komentara ispod objave na X-u.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Pobjednika našeg hit-showa rijetki bi prepoznali na starim fotkama, o promjeni iskreno govori: ''Teško je kad dečko s 22 godine izgubi...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nitko ne može vjerovati kako Alka Vuica u badiću izgleda sa 63 godine: ''Kakve noge!''

Splitska glumica slaba je na tetovaže, a sad je izbliza pokazala crteže kojih ima na desetke, jedan je posvećen i posebnoj muškoj osobi!

Sin Jona Bon Jovija suprugu je odveo na medeni mjesec u Hrvatsku, mladi par već se pohvalio prizorima: ''Čarobni trenuci...''

Povezana vijest inMagazin Evo kako su neki od poznatih Hrvata izgledali u mladosti: ''Imao sam tada 16, a i kose sam imao!''

Povezana vijest Celebrity Karleuša otvorila dušu o fizičkom nasilju koje je doživljavala u braku: "Bila sam primorana zvati policiju..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS