''ne mogu baš...''

Diddyjev odvjetnik dao bizarno objašnjenje o 1000 bočica dječjeg ulja koje su našli u reperovu domu

P. Diddy Profimedia

U nedavnoj premetačini kuće P. Diddyja pronađeno je oko tisuću bočica ulja za bebe, a objašnjenje njegova odvjetnika za tu zalihu je bizarno.

Više nije tajna kako je uhićenje Seana "P. Diddyja" Combsa uzburkalo američku glazbenu industriju.

Mnoge slavne osobe su dolazile na njegove freak offs zabave, tijekom kojih su se događali brojni slučajevi silovanja i zlostavljanja, što im se stavlja na teret.

Tijekom premetačine kuće u Los Angelesu u ožujku, kada su uhićeni i njegovi sinovi, policija je otkrila zalihu od čak tisuću bočica ulja za bebe.

Njegov odvjetnik Marc Agnifilo pokušao je opravdati svog klijenta, no bez nekog uspjeha.

"Ne znam otkud njima brojka od tisuću bočica. Ne mogu baš zamisliti da ih je bilo na tisuće", izjavio je Agnifilo te dodao kako nije siguran kakve veze ulje za bebe ima sa slučajem.

Istodobno, Agnifilo tvrdi kako je Combs imao toliku količinu ulja jer - ima veliku kuću.

"Jeste li sjedili na parkiralištu Costcoa i vidjeli s čime ljudi izlaze odatle?" pokušao se našaliti odvjetnik kazujući kako se u blizini losanđeleske kuće nalazi velika trgovina.

I dok se njegova klijenta optužuje za trgovinu ljudima, lihvarenje, organizaciju prostitucije, silovanje i seksualno nasilje, Marc Agnifilo tvrdi kako su se freak offs zabave nekad zvale - trojac. Međutim, federalne vlasti to gledaju kao razrađene seksualne predstave tijekom kojih su žrtve, najviše žene, bile prisiljene silom, prijetnjama silom i prisilom, da navedu žrtve na produženi seksualni čin s muškim komercijalnim seksualnim radnicima.

Bivši tjelohranitelj branio je P. Diddyja u svom posljednjem istupu, a što je sve rekao, pročitajte OVDJE.

Vijesti iz zatvora u kojem je smješten P. Diddy govore kako propali glazbeni mogul odbija jesti, a zašto, pronađite OVDJE.

Koji se pripadnik kraljevske obitelji našao u problemima zbog druženja s P. Diddyjem, saznajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Sin legendarnog košarkaša šokirao Parižane: Gradom se prošetao u prozirnoj haljini i visokim petama!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako David Beckham započinje dan: Skinuo je majicu, pa pokazao torzo i žestoku rutinu!

Zbog Arsena Dedića došlo do svađe u regionalnom showu: "Što pričaš ti? To ti je legenda Jugoslavije!"

Bijelo dugme opet izvelo pjesmu koja je u Splitu podigla veliku prašinu, ovako je publika reagirala!...

Povezana vijest Celebrity Javno priznanje Franke Batelić, ovo Ćorluku najviše živcira kod nje: ''A onda se on baš sjeti...''

Povezana vijest Celebrity Sva istina o Meghan Markle izlazi na vidjelo? Dvorjanin iz palače podijelio priču koja se kraljevskoj obitelji neće svidjeti

Novi detalji trudnoće u srpskom realityju: ''Kad sam zvala klošara rekao mi je...''

Priznata pjevačica imala moždani udar tijekom koncerta, u pomoć je odmah priskočila ekipa iz pratećeg benda

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS