"iz vas isijava prava ljubav!"

Ovako izgleda čarobna noć obitelji Rakitić, podijelili su djelić atmosfere zajedničkog izlaska s kumovima!

Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 4 Raquel Mauri/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Raquel Mauri i Ivan Rakitić podijelili su s brojnim pratiteljima djelić atmosfere zajedničkog izlaska s kumovima.

Nogometaš Ivan Rakitić svoje slobodno vrijeme provodi s obitelji, pa se tako i ovoga puta sa suprugom Raquel Mauri pohvalio fotografijama iz večernjeg izlaska s kumovima u Splitu.

"Čarobna noć s dobrom ekipom", stoji u opisu niza fotografija na kojima Ivan i Raquel poziraju zaljubljeni.

Već je poznato da slavni par ima mnogo obožavatelja, a tako su se i sada u komentarima našle brojne pohvale.

"Iz vas isijava prava ljubav i sreća, lijepo vas je gledati skupa s vašim kumovima sretne u našem Splitu", "Predivni ste", "Kako vas je divno vidjeti sretne", "Obožavam obitelj Rakitić", pisali su.

Inače, Ivan i Raquel upoznali su se u Sevilli kada je Ivan potpisivao za klub 2011. godine, njegova prvog dana u Španjolskoj.

''Večerali smo s nekim ljudima iz kluba, a kako sam bio nervozan, znao sam da neću moći odmah zaspati, pa sam zamolio brata da odemo na jedno piće. To mi je promijenilo život. Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim 'bok' jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću se oženiti tom ženom'', ispričao je nogometaš jednom prilikom za The Players Tribune.

2013. godine stali su pred oltar, a njihovu ljubav još su više učvrstile kćeri Althea i Adara.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina u najneobičnijim čizmama zapjevala "Moju štiklu", zbog cijene ovog komada moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Njezina budućeg muža zovu najsretnijim čovjekom na svijetu, zbog ovih prizora s jahte dobio je taj nadimak!

Povezana vijest inMagazin Pitali smo poznate Hrvate što je za njih žvot iz bajke: ''Da legnem mirna i sretna uz svoju dječicu...''

Povezana vijest Celebrity Bruno Petković slavi 30. rođendan: Za njim su uzdisale mnoge ljepotice, no svoju sreću pronašao je sa zanosnom voditeljicom

Povezana vijest Celebrity Vedrana Rudan iskreno progovorila o borbi s rakom pa priznala što ju najviše muči: "Nisam sigurna da ću dočekati rođendan..."

Povezana vijest Celebrity Mladenu Grdoviću oduzeta vozačka dozvola, policija ga uhvatila s 3,6 promila alkohola u krvi

Povezana vijest Celebrity Omiljena srpska plavuša prekinula nastup pa se obratila ženama: "Vlasnici klubova prevrću očima kad ja gostujem..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS