''Još jedan nastup''

Popularni srpski dvojac se razilazi? Mladi glazbenik šokirao je fanove diljem regije posljednjom objavom

Nucci i Voyage - 3 Josko Supic / CROPIX 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Srpski treper Voyage na Instagramu je rastužio fanove novom objavom, u budućnosti on i Nucci više neće surađivati.

Popularni srpski treper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Voyage, objavio je na društvenim mrežama vijest koja se neće svidjeti tisućama njegovih fanova diljem regije.

On i Nucci, pravoga imena Igor Panić, u budućnosti ne planiraju ostvarivati zajedničku suradnju.

Voyage je na svom Instagram profilu odgovarao na pitanja fanova, a jednog je zanimalo hoće li imati novu suradnju s Nuccijem.

''Ne vjerujem, 8.8. je naš posljednji zajednički nastup'', odgovorio je kratko treper, koji će s Nuccijem nastupiti u četvrtak u Budvi.

Iza njih su dueti ''Gad'', ''Periferija'', ''Balkan'', ''Bella Hadid'' i drugi hitovi koji broje milijunska slušanja na digitalnim platformama, a paralelno su snimali solo pjesme i druge suradnje.

Na neke nastupe dolazili su pjevati zajedno, no čini se da to više neće biti slučaj.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Holivudskog miljenika radnici izvukli iz bazena na Ibizi, prebačen je u bolnicu, oglasio se i njegov predstavnik

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zgodni brat Donne Vekić baš poput sestre može se pohvaliti zavidnim uspjehom, evo čime se bavi!

Povezana vijest inMagazin Srpski pjevač kojeg Hrvati obožavaju komentirao Baby Lasagnu: ''Realno, on je...''

Povezana vijest Celebrity Srpski pjevač razbjesnio je sve snimkom koju je sam objavio, pogledajte što je izvodio na krevetu: "Nema tu pomoći"

Povezana vijest Celebrity Mladi reper iz Srbije u Vodicama dokazao koliko je popularan: ''Ispričavam se svima koji nisu uspjeli ući...''

Povezana vijest Celebrity Karleuša se žestoko obrušila na slavne srpske izvođače: "Ti klinci moraju pokazati poštovanje, znam da..."

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS