obitelj mu je najveća podrška

Najnoviji prizori slabašnog Brucea Willisa sve su rastužili, glumac već dugo nije viđen u javnosti

Bruce Willis - 4 Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Brucea Willisa nemamo priliku često vidjeti u javnosti otkad se zbog teške bolesti povukao iz glume.

Glumac Bruce Willis viđen je u javnosti nakon dugo vremena, a njegov izgled pomalo je zabrinuo obožavatelje.

Legendarni glumac viđen je sa svojim tjelohraniteljima u automobilu. Brojni fanovi odmah su primjetili da je glumac vidno slabiji. 

Brucea nemamo priliku često vidjeti otkad se povukao iz javnog života zbog dijagnoze afazije i frontotemporalne demencije. S vremena na vrijeme netko od obitelji se oglasi i otkrije kako se glumac osjeća.

Glumčeva kći Tallulah, koja se i sama bori s teškom dijagnozom, nedavno je progovorila o zdravstvenom stanju oca.

Više o tome pročitajte OVDJE.

Obitelj mu je trenutačno najveća podrška.

Inače, Bruce se prvi put oženio s 1987. s glumicom Demi Moore, a nakon 13 godina braka su se rastali, ali su i dalje u sjajnim odnosima. Zajedno imaju kćeri Rumer, Scout i Tallulah.

Novu ljubav okrunio je drugim brakom 2009. godine kada se oženio Emom Heming, s kojom danas ima dvije kćeri - Mabel Ray i Evelyn Penn.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Udala se kći Dubravka Šimenca, ponosni tata detalje je objavio na Instagramu: ''Bogat sam čovjek...''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity U kontroverzni srpski show opet je ušla i atraktivna Dubrovčanka, pogledajte kako izgleda luksuzno imanje na kojem će boraviti!

Povezana vijest Celebrity Kći Brucea Willisa progovorila je o teškoj bolesti oca zbog koje se povukao iz javnosti: ''Sve je isto, ali...''

Povezana vijest Celebrity Kći Brucea Willisa progovorila je o zdravstvenom stanju oca koji se već dulje vrijeme bori s rijetkom bolešću

Povezana vijest Celebrity Usred borbe s teškom bolesti Bruce Willis našao je svoj spas: ''Oduševljen je njome!''

Povezana vijest Celebrity Demi Moore uz emotivne fotografije bivšem suprugu Bruceu Willisu čestitala rođendan: ''Zahvalni smo što te imamo''

Povezana vijest Celebrity Dok joj se otac bori s teškom bolesti i sama je saznala svoju dijagnozu: "To mi je promijenilo život"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS