Potpuno se opustio!

Snimka Novaka Đokovića iz izlaska hit je na internetu! Poslušajte kako je otpjevao jedan od poznatih hitova u regiji, a imao je i želju za pjevačicu

Novak Đoković Screenshot 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Društvenim mrežama širi se snimka Novaka Đokovića iz izlaska u Bugarskoj, uzeo je mikrofon u ruke i zapjevao dobro znani hit.

Novak Đoković poznat je kao vrlo vesela i opuštena osoba, a kad ima priliku, voli se dobro zabaviti. 

Ovog puta to je napravio u Bugarskoj, gdje je igrao meč s Grigorom Dimitrovim, a dvojac je kasnije otišao u izlazak. Na X-u se proširila snimka tenisača koja je sve nasmijala, a evo i zašto.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Đoković je na poznati hit ''A u međuvremenu'' uzeo mikrofon u ruke te zapjevao, a svirao je i bubnjeve. Poznata bugarska pjevačica Kamelija, koja je te večeri nastupala, ispunila mu je i jednu želju te otpjevala pjesmu Lepe Brene ''Luda za tobom'', pišu Večernje novosti

Novaku to nije prvi put da se uhvatio mikrofona, a u lipnju je pred svima u zagrljaju svoje supruge Jelene pjevao i hit Zdravka Čolića. Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nevjerojatno je kako zanosnoj mami hajdukovca u 49. godini stoji badić s prorezima: ''Božanstvo si!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Veljko Srića nekad je bio Domagoj Rebac: Prisjetite se kako je Filip Juričić izgledao prije 16 godina!

Novak Đoković ima rodbinu u Hrvatskoj, poznato je gdje žive: ''Nisam dugo tamo bio...''

Ove urnebesne fotografije Novaka Đokovića hit su na internetu! Pogledajte s čime se to namučio u New Yorku

Novak Đoković s obitelji se odmara u Dubrovniku, a evo kako je proveo vruće jutro na iznenađenje prolaznika!

Povezana vijest Zanimljivosti Novak Đoković imao je neočekivanu posjetu nakon treninga, pogledajte kako je tenisač reagirao i što je dao djetetu!

Povezana vijest Celebrity Ovo je tajna linije Jelene i Novaka Đokovića: Na njihovom meniju nema čak dva sastojka!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda sestra Jelene Đoković, samozatajna crnka velika je podrška Novaku!

Povezana vijest Celebrity Ovo su rijetke fotografije Jelene Đoković u badiću, a sama je otkrila čemu može zahvaliti na top-figuri!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS