Nikad kraća haljina ili?

Izrez na dekolteu Nives Celzijus umalo je zasjenio ogromni crni detalj koji je jedva stao u kadar!

Nives Celzijus peta emisija TLZP - 2 Nova TV 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Nives Celzijus u petoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" gledamo u šljokičastoj haljini sa zanimljivim prorezom na dekolteu kojem teško možete odoljeti.

Šljokice i til pokazali su se kao dobitna kombinacija za Nives Celzijus u petoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj ju i ove sezone gledamo kao članicu žirija uz Indiru Levak, Gorana Navojca i Igora Mešina.

Nives je večaras doslovno zasjala u svjetlucavoj haljini s prorezom na grudima i velikim detaljem od crnog tila na lijevom ramenu. Kosu je podigla u visoki rep, a sve je začinila masivnim naušnicama.

Iz tjedan u tjedan spisateljica i pjevačica malo toga ostavlja svojim vjernim obožavateljima koji s velikim iščekivanjem prate njezine vatrene i zamamne kombinacije te ih obavezno komentiraju na društvenim mrežama. 

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV, dok će šesta i sedma epizoda biti iznimno prikazivane subotom 29. svibnja i 5. lipnja.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Još jedno trudničko izdanje Maje Šuput koje je sve dosad pomno skrivala, od ultra visokih peta ni tad nije odustajala!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS