"Projektil otkad znam za sebe"

Nives Celzijus pokazala kako se sredila za izlazak, gaćice je ostavila kod kuće, a tijesni korzet jedva joj obuzdao obline

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus/Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Nives Celzijus pozirala je u korzetu i poluprozirnim tajicama pa se seksepilinom kombinacijom pohvalila na profilu na Instagramu.

Nives Celzijus pokazala je svojim obožavateljima na profilu na Instagramu seksepilnu kombinaciju u kojoj se otputila u izlazak i pri tom malo toga ostavila mašti.

40-godišnja Nives pozirala je u poluprozirnim tajicama s izrezima ispod kojih očito nije nosila gaćice, a uskladila ih je s s prozirnim majicom i uskim korzetom. Pritom je pokazala i tetovažu na donjem dijelu trbuha kojom uvijek privuče dodatne poglede, a koju je nekad posvetila bivšem mužu Dini Drpiću.

"A gdje ćete vi večeras?", napisala je uz objavu.

"Ženo goriš", "Otkad znam za sebe, ona je projektil", "Predivna si", "Savršena si", "Udaj se za mene, nećeš pogriješiti", "Prevruće za ovu hladnu zimu, znoj me oblio", "Zgodna", "Predivna i top", poručili su joj u komentarima.

Nives je ovih dana na profilu na Instagramu objavila i kratku snimku sa svojom majkom Mirom Zeljković, koju pokazuje u rijetkim prilikama.

"Gospođa majka i ja u šopingu. Jesi zgodna? Zgodna si!" pohvalila je Nives mamu u priči na Instagramu i otkrila da su se zajedno otputile u šoping.

Mira je Nives oduvijek velika podrška, a svako njezino pojavljivanje izazove veliki interes javnosti s obzirom na to da se rijetko kada pojavljuje, no jasno je od koga je pokupila dobre gene.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Bujne grudi prekrila je sa samo dva komadića tkanine, pogledu u smjeru dekoltea nije odolio ni 13 godina mlađi dečko!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Ivana Ivić o ispadanju iz MasterChefa i mentoru Stjepanu Vukadinu: ''To je nedopustivo!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS