Dobro ju je zavarala!

Nives Celzijus kćerku je dobila na prevaru pa pokazala kako provode vikend: ''Kad mama obeća dan u prirodi…''

Nives Celzijus Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nives Celzijus objavila je novi urnebesni videozapis pa nasmijala svoje pratitelje, evo kako provodi vikend sa kćerkom Taishom.

Nives Celzijus objavila je novi videozapis na društvenim mrežama te nasmijala sve svoje pratitelje.

Naime, Nives je otkrila da vikend provodi sa svojom kćerkom Taishom i obećala joj dan u prirodi, ali ne onako kako bi ga mnogi zamišljali, u uživanju.

''Kad mama obeća uzbudljiv dan u prirodi'', piše na videozapisu na kojem se dvije dame veselo ljuljaju, a onda pokažu radne navike.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives i Taisha uređivale su živicu ispred kuće, a dok je Nives rezala grane, Taisha je otpad skupljala u kantu.

''Jadna moja Tai'', ''Kuku lele'', ''Ako trebate pomoć tu sam'', ''Bolje radite od 70% muškaraca'', ''Žene zmajevi'', pisali su im u komentarima.

Osim Taishe, Nives ima i sina Leonea, a dobila ih je u braku s bivšim nogometašem Dinom Drpićem.

Koliko je ponosna na svoju djecu ne skriva, a nama je u nedavnom intervjuu otkrila i kako se stariji brat brine o svojoj sestri.

''Oni su sad već velika djeca, sin ima 18, kćer će uskoro 17, već su to mali ljudi. Naravno da oni iziskuju majčinstvo bez obzira na godine, brigu i imam naviku da moram doći doma, moram im skuhati, provesti s njima neko vrijeme, ne moram nego želim, ali su već dosta odrasli i odgovorni, evo i sad su sami doma jer Dino nije u Zagrebu. Sin se lijepo brine, pohvalio se da je Taishi skuhao bolonjez i da paze jedno na drugo!'', rekla nam je Nives.

Povezana vijest Celebrity Pored prirodne ljepote Nives Celzijus i njezin bujni dekolte pao je u drugi plan, fanovi ostali u čudu: "Tako predivna prirodna žena!"

Povezana vijest Celebrity Nives vatreno za Vatrene! Objavila video u kojem se zavodljivo izvija na hrvatskoj zastavi

Povezana vijest Celebrity Nives u haljini od pet eura izgleda kao milijun dolara, a tu su i prorezi baš na pravim mjestima!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Jelena Rozga u sve kraćim haljinicama lako plijeni poglede, iz godine u godinu još je zgodnija!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedna od naših najljepših sportašica pohvalila se radosnim vijestima: ''Bolje ikad nego nikad!''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS