"ako ste dovoljno hrabri..."

Tko bi rekao da ova haljina koju nosi Nives Celzijus košta pet eura? U nikad većem dekolteu je poručila: "U njoj ne može biti vruće..."

Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nives Celzijus oduševila je pratitelje u ljetnoj haljini koja je istaknula njezino poprsje.

Već je poznato da Nives Celzijus voli nositi haljine za koje je izdvojila vrlo malu svotu novca, ali ona je pravi primjer da i jeftine stvari mogu izgledati skupo.

Tako je i ovoga puta Nives zablistala u cvjetnoj kreaciji koja je istaknula njezin najjači adut - dekolte.

"Ljetna haljina u kojoj vam ne može biti vruće, jedino ćete se možda preznojiti dok ju ne odjenete. A cijena, tričavih 5.52 eura i zato, ako ste dovoljno hrabri... Preporučujem!", napisala je Nives u opisu objavljenog videa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Inače, Nives često svoje pratitelje časti golišavim fotografijama, a nedavno je pozirala na brodu u minijaturnom kupaćem kostimu.

Pratitelj ju je nedavno i napao zbog raskošnih oblina u bikiniju, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Poznatog nogometaša paparazzi snimili u nevjeri, njegova supruga našla je originalan način da mu se osveti dok je on bio na Euru!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Lana Jurčević oduševila pratitelje velikodušnim potezom: ''Uvijek sam se pitala gdje ću s njom, pa evo...''

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda luskuzna vila Gorana Bregovića: Odsad možete u njoj ljetovati, ali za jedno noćenje potrebno je izdvojiti pozamašnu cifru!

Povezana vijest Celebrity Zanosna Žanamari u seksi dekoltiranom korzetu užarila je društvene mreže, pokazala je i tko joj radi društvo na našoj obali!

Povezana vijest Celebrity Gdje je nestao nestašni Dewey iz "Malcolma u sredini"? Prije 14 godina snimio je posljednji film, a od tad uspješno čuva svoju privatnost

Povezana vijest Celebrity Ova Splićanka titulu misice stekla je prije 24 godine, ali prizori u ovom vatrenom bikiniju dokaz su da joj i sad pristaje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS