Požalila je

Nives Celzijus uz svoju staru fotografiju priznala jednu grešku iz prošlosti: "Nisam imala prijatelje…"

Nives Celzijus Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nives Celzijus podsjetila je svoje pratitelje na Instagramu kako je izgledala 2008. godine.

Nives Celzijus na domaćoj sceni prisutna je dugi niz godina, a sada je pratitelje na Instagramu počastila jednom svojom fotografijom iz prošlosti.

Nives se u pričama na društvenoj mreži prisjetila kako je izgledala prije 15 godina, kada je imala tamno smeđu kosu, a priznala je i da sad žali zbog te frizure.

"Sudeći po mom frizu, 2008. nisam imala prijatelje", napisala je Nives uz fotografiju koju možete pogledati u našoj galeriji, a nastala je na promociji spota za njenu pjesmu "Bijesna".

Tada je pred jarunski klub Gallery stigla u helikopteru. Pred klubom ju je dočekalo 15 golišavih manekena koji su bili vezani lancima, a dvojica od njih su Nives iznijeli iz helikoptera. Cijela promocija bila je jednako provokativna kao sam spot, koji vjerojatno zato više nije dostupan na YouTubeu.

U galeriji donosimo još fotografija Nivesine nezaboravne promocije.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Jelena Perčin nakon razvoda ljubi poznatog domaćeg glazbenika? "Oni su zajedno već neko vrijeme"

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Meri iz MasterChefa pohvalila se transformacijom nakon odlaska iz showa: "Kao netko tko se u samoći prežderavao kao da sutra ne postoji...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS