''Bomba!''

Nives Celzijus sjela je na rub najpoznatijeg hotelskog bazena u Hrvatskoj, ali njena guza u badiću bila je veći fokus!

Nives Celzijus - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Nives Celzijus objavila je novu fotografiju u kupaćem kostimu, a pozirala je u bazenu jednog od najpoznatijih hotela u Hrvatskoj.

Nives Celzijus na svom je Instagram profilu objavila novu izazovnu fotografiju u kupaćem kostimu kričave zelenkaste boje.

U prvi plan istaknula je svoju stražnjicu sjedeći na rubu bazena, ali mnogima je pogled ukralo nešto drugo, pogled s vrha jednog od najpoznatijih hotela koji se nalazi u Vodicama.

''Pool bum'', napisala je u opisu.

''Odlična'', ''Bomba!'', ''Sve ljepša i ljepša si, Nives'', hvalili su je u komentarima.

Nedavno je pak objavila potpunu kontru. Pozirala je u polju sa šeširom i u bijeloj haljinici, a kreativnih komentara na njene fotografije nije nedostajalo.

Povezana vijest Celebrity Nives vatreno za Vatrene! Objavila video u kojem se zavodljivo izvija na hrvatskoj zastavi

Povezana vijest inMagazin Poznati Hrvati o nogometnoj euforiji koja trese cijelu zemlju: ''Jedan sam od najžešćih, najluđi, ma najagresivniji!''

Povezana vijest Celebrity Nives u haljini od pet eura izgleda kao milijun dolara, a tu su i prorezi baš na pravim mjestima!

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus spremna je za Euro, potpuno gola umotala se u hrvatsku zastavu i poželjela uspjeh Vatrenima!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Naša glumica koju prati pridjev najljepše objavila zavodljive snimke s plaže, javio joj se i poznati dečko: ''Kako zgodnu curu imam!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zaručnica milijardera doživjela je nezgodu pred paparazzima, a dok se ona snalazila, on se nije ni potrudio pomoći joj!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS