neki su ostali zbunjeni

Nives Celzijus pokazala zgodnu mlađu sestru koja je brzo stekla svoje fanove: ''Koja je original, a koja kopija?''

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu se pohvalila zajedničkom fotkom sa svojom mlađom sestrom, a u komentarima je dobila samo komplimente.

Nives Celzijus na Instagramu je pokazala svoju mlađu sestru Mateu, a otkrila je i tko ih je fotkao.

"Kaže nam tata, najbolje fotke ikad! Naravno on je fotograf pa vas molimo da pokažete oduševljenje u komentarima", napisala je Nives uz fotografije s plaže u Danskoj, ako je za vjerovati lokaciji koju je navela. U komentarima je odmah dobila niz pohvala na svoj i sestrin račun.

"Prelijepe", "I jesu najljepše", "Nives sorry, ali sestra ti je mrak", "Bravo tata", "Meni ste prekrasne i neodoljive, prave lutkice", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Nives je inače vrlo bliska sa svojom obitelji koja joj je najveća podrška u životu, a često na društvenim mrežama objavljuje fotografije s njihovih druženja.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Navodna Putinova ljubavnica osvanula u javnosti, a promjena na njenom licu sve je iznenadila: "Bila je ljepša!"

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS