Prisna čestitka

Način na koji je Nives bliskoj prijateljici čestitala rođendan zapalio društvene mreže, stižu im provokativna pitanja

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je Ivani Mišerić čestitala rođendan fotkom na Instagramu, a nije trebalo dugo da svi krenu komentirati pozu u kojoj su se našle.

Naša radijska voditeljica Ivana Mišerić proslavila je 36. rođendan prije par dana, a sve najbolje poželjela joj je kolegica iz showa "Tvoje live zvuči poznato", Nives Celzijus.

"50 nijansi čiste ljubavi", napisala je Nives uz fotografije na kojima pozira s Mišerić. U komentarima se odmah javila i Nivesina prijateljica Ecija Ivušić, koja je ostavila emotikone srca, a nije trebalo dugo da se zaredaju i komentari njezinih brojnih pratitelja. "Neprocjenjivo", "Sretan joj rođendan", "Predivna si", "Jeste li vas dvije u ljubavnoj vezi", samo su neki od komentara na fotke.

Obje djevojke su zablistale u elegantnim modnim kreacijama. Ivana je na sebi imala ležerniji stil koji je upotpunila upečatljivim zelenim sakoom, dok je Nives u lepršavoj haljini naglasila svoj bujni dekolte.

Dio rođendanske atmosfere Ivana Mišerić je neki dan podijelila na profilu na Instagramu, gdje se pohvalila i originalnim poklonom koji je dobila od svojih najdražih kolega Filipa Hana i Brune Bucića, koji su je dočekali na poslu. "Ovo je mrak i tama! To sam si poželjela za poklon i eto mi Fride Buce Mišerić u okviru. S mikrofonom, ne može realnije. Vrh poklon", napisala je onda na Instagramu.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Teško je ne gledati u gornji dio njezine haljine koja je pristojna samo na prvi pogled, dobro je začinila situaciju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS