uvijek prelijepa!

Nina Badrić vratila se s ljetovanja u Zagreb, u jesenskom outfitu očarala je pratitelje: "Evo me pred vratima gdje sam te uvijek čekala..."

Nina Badrić - 2 Nina Badrić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nina Badrić s krajem ljeta vratila se u Zagreb, a novom fotografijom oduševila je pratitelje na društvenim mrežama.

Naša pjevačica Nina Badrić vratila se s Hvara, gdje je posjeduje nekretninu, a ondje često ljetuje te ne krije kako joj je spomenuti otok jedno od najdražih mjesta za odmor.

"Za sva jutra i večeri, zalaske i izlaske tvoje hvala... Ovdje sam dijete,  ovo me hrani. Duša i srce je puno tvoje ljepote... Stoj mi dobro, opet ću ti doći", napisala je Nina nedavno u opisu objave u kojoj je snimila zalazak sunca na Hvaru.

"I evo me pred vratima gdje sam te uvijek čekala...", napisala je u opisu, a za svoj izgled dobila je i komplimente.

"Top", "Mačko", "Super si", pisali su joj pratitelji.

Podsjećamo, Nina se nedavno s tugom prisjetila jedne od najvažnijih osoba u svojem životu, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Bivši natjecatelj našeg hit-showa oduševio gestom prema roditeljima: ''Borili smo se od kredita do kredita, njih dvoje ovo zaslužuju!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša predivna glumica u savršenoj traper-haljini nestrpljivo iščekuje dolazak prinove: ''Još malo!''

Povezana vijest Celebrity Legendarni glazbenik šokirao javnost neočekivanim priznanjem: ''Prevario sam suprugu i dobio dijete s drugom''

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton na domišljat je način javno istaknula posebno blizak odnos s kraljem Charlesom

Povezana vijest Nekad i sad Legendarni vratar Vatrenih privukao je veliku pozornost kad se pojavio na tribinama u Karlovcu, nismo ga prepoznali na prvu!

Povezana vijest Zanimljivosti U kina dolazi film o najvećoj prevari u glazbenoj industriji

Povezana vijest Nekad i sad Svi su primijetili znatnu promjenu u izgledu našeg bivšeg Vatrenog, vidno je smršavio i skratio kosu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS