sreli su se u restoranu

Nina Badrić pohvalila se posebnim društvom zbog kojeg su pljuštale samo pohvale: ''Nije svakome ovakva legenda...''

Nina Badrić Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nina Badrić i Goran Ivanišević susreli su se u jednom restoranu. Ona se prisjetila i spota za pjesmu ''Da se opet tebi vratim'' u kojem se pojavio tenisač.

Naša pjevačica Nina Badrić na društvenim mrežama pohvalila se fotografijom s Goranom Ivaniševićem.

Naime, sreli su se u jednom zagrebačkom restoranu, a pjevačica se prisjetila pjesme ''Da se opet tebi vratim'' i spota u kojem se pojavio tenisač.

''Gdje god da spustim kofere tebi poželim dobar dan. Nije svakome (nikome) ovakva živuća legenda od čovjeka bila u spotu'', napisala je Nina ispod fotke na kojoj je bila u zagrljaju tenisača.

Oduševljeni pratitelji odmah su objavu zatrpali komplimentima, a javila im se i Goranova supruga Nives koja im je u komentaru ostavila nekoliko emotikona srca.

''Što se mene tiče, najljepši spot i jedna od najboljih tvojih pjesama, draga Nina!'', ''Trebali bi to ponoviti uz neku novu pjesmu'', ''Savršena kombinacija'', ''Ne znam ko mi je draži od vas dvoje'', ''Duše vam zrače ljepotom'', ''Prelijepi ste oboje'', ''Obožavam ovo dvoje ljudi'', samo su neki od komentara ispod objave.

Nina je nedavno otvorila dušu za naš In magazin, a što je rekla u velikom intervju pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša tenisačica pozirala s jednom od najvećih pop-zvijezda današnjice, pokazala je i kćer, koju ne viđamo često!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Kći pokojne Ene Begović i Dikana nemamo priliku često vidjeti, fotografi su je ipak uspjeli uhvatiti u centru Zagreba!

Donna Vekić ponovno uživa u ljubavi? Na aerodromu ju uhvaćena s bivšim suprugom jedne od najbogatijih Hrvatica

Modnog gurua sve češće viđamo u prisnom društvu 46 godina mlađeg muškarca, jedno i dalje odbija priznati!

Naša tenisačica pozirala s jednom od najvećih pop-zvijezda današnjice, pokazala je i kćer, koju ne viđamo često!

Povezana vijest Zanimljivosti Kolega iz One Directiona ovom je gestom pokazao koliko ga je pogodila smrt Liama Paynea: ''Odlučio sam...''

Povezana vijest Celebrity Ova ljepotica unuka je Charlieja Chaplina!? Svi i dalje pamte njene vruće scene iz hit-serije!

Povezana vijest Celebrity Iznenadit će vas kad vidite što je Liam Payne radio posljednjih dana svog života, to dosad nije bilo poznato
 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS