Kakva uspomena!

Badrić je nahvalila Aleksandru Prijović, a ona se oduševljeno prisjetila jednog važnog događaja: ''Draga Nina, ovo je bilo prije...''

Nina Badrić - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nina Badrić na posljednjem je nastupu nahvalila Aleksandru Prijović, ona je njene riječi podijelila pa se pohvalila nikad viđenom snimkom iz djetinjstva na kojoj pjeva Nininu pjesmu.

Pjevačica Nina Badrić posljednji nastup imala je u Zrenjaninu, a poseban trenutak bio je kad je usred koncerta uputila čestitke kolegici Aleksandri Prijović koja je rasprodala arene diljem regije.

''Kapa dolje curi koja je rasprodala toliko arena. Svatko tko je imalo normalan može se samo pokloniti, ali zaista'', rekla je Nina.

''Ona je meni osobno mega draga, a još mi je draža kad su radili neku anketu u Zagrebu, onda su pitali ljude na cesti tko je to?, onda su rekli Nina Badrić'', ispričala je pjevačica, a publika se na to glasno nasmijala.

Prijović je na svojoj Instagram priči podijelila videozapis na kojem Nina ovo govori, a onda je podijelila i svoju nikad viđenu snimku dok je imala 9 godina.

''Draga Nina, ova snimka nastala je prije skoro 20 godina i osvojila sam 1. mjesto na natjecanju s Vašom pjesmom. Hvala Vam na podršci i prelijepim riječima'', napisala je Aleksandra i nadodala da obrati pažnju na koreografiju koju je imala tijekom nastupa.

Osim Nine, Aleksandru su već prije podržale i Severina i Jelena Rozga, a mnogi se nadaju kako će barem jedna od ove tri glazbene zvijezde nastupiti i kao gošća iznenađenja na jednom od pet Aleksandrinih koncerata u Areni Zagreb početkom prosinca.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Supruga zvijezde ''Igre prijestolja'' podijelila pretužnu vijest: ''Riječi ne mogu opisati našu bol''

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Fotke mladog glazbenika u društvu 12 godina starije ljepotice završile u svim tabloidima, a vidljivo je odmah i zašto se o njoj posebno priča!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS