Mudro šuti, ali…

Naša pjevačica ne odvaja se od kolege iz Srbije za kojeg se šuška da joj je dečko, fotografi su ih sada ulovili u izlasku u Beogradu

Nika Turković Antonio Ahel/ATAImages/Cropix 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Nika Turković snimljena je u Beogradu na premijeri remasteriziranog filma "Titanic" u društvu dvojca iz benda Buč Kesidi.

Našu kantautoricu Niku Turković već neko vrijeme u medijima povezuju s bubnjarom i vokalom srpskog benda Buč Kesidi, Zoranom Zarubicom, a sada su zajedno snimljeni u Beogradu.

Nika je i Zoran bili su na premijeri remasteriziranog filma "Titanic", gdje je ona pozirala fotografima u društvu njegova kolege iz benda Luke Racića.

Ako je suditi po objavama na njezinu profilu na Instagramu, Nika je u posljednje vrijeme često u Beogradu, no o svojem ljubavnom životu mudro šuti.

Nedavno je na društvenoj mreži objavila i prvu fotografiju sa Zoranom, sa svečane dodjele nagrada Music Awards Ceremony u beogradskoj Štark Areni.

Inače, Nika je prošlog ljeta prekinula s kolegom Matijom Cvekom nakon četiri godine veze, a o razlozima prekida nisu se oglašavali.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Legendarni sportaš objavio razgolićenu fotografiju pa postao predmet sprdnje: ''Umirovio se prije tjedan i već pokreće OnlyFans?''

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Svi se dive figuri 46-godišnje glumice, u dvodijelnom kupaćem kostimu bilo je nemoguće ne zamijetiti je!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS