Slažete li se?

Nazivaju ju ženom božicom, a sada je pokazala skoro svaki centimetar svog zamamnog tijela i opravdala taj nadimak!

Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger/Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nicole Scherzinger pokazala tijelo u bikiniju pa ponovno izazvala divljenje obožavatelja.

Pjevačica Nicole Scherzinger probudila je maštu svojih obožavatelja pozirajući u ružičastom bikiniju za svoj profil na Instagramu.

43-godišnja Nicole pokazala je svaki centimetar svoje zamamne tjelesne građe u meksičkom Cancunu u kojem ovih dana uživa i hvali se vrućim fotografijama.

"Zgodna u ružičastom i u raju", napisala je uz fotografije.

"Znači, ti ne stariš. Ok, jasno mi je, vanzemaljac si", "Oduzimaš dah", "Kakva kraljica", "Ti si zgodna u bilo čemu i bilo gdje", "Tijelo božice", poručili su joj obožavatelji.

Nicole svaki slobodni trenutak koristi za uživanje na plaži, a društvo joj uvijek čini prezgodni dečko Thom Evans, koji je nedavno proslavio 37. rođendan.

Par je u vezi od 2019. godine, a upoznali su se na snimanju talent showa u kojem je Nicole sudjelovala kao članica žirija.

Ona prije baš i nije imala sreće u ljubavi, no čini se da je sada konačno pronašla svoju srodnu dušu. U prošlosti je ljubila vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, a te veze su neslavno završile.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zbog otkopčanih gumbića i vrućih hlačica za jednom od najljepših sportašica svi su se okretali, dugo je nismo vidjeli u javnosti!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Starija kći i bivša žena Vidoja Ristovića od njega su se oprostile dirljivom porukom, a mlađa još ne zna za smrt oca?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS