objavila i fotografiju

Teški dani za Nevenu Rendeli, bol zbog gubitka ne prolazi: "Svaki korak koji napravim, svaki pokret...''

Nevena Rendeli Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Na današnji dan prije dvije godine bivša voditeljica Nevena Rendeli ostala je bez svog oca, Mlađana Rendelija, a sad ga se prisjetila emotivnom fotografijom.

Naša bivša voditeljica Nevena Rendeli ovih je dana posebno emotivna. Naime, prije dvije godine iznenada je preminuo njen otac Mlađan Rendeli, a ona ga se sada prisjetila u emotivnoj objavi.

Nevena je pokazala fotografiju na kojoj pozira s ocem još kao mala djevojčica, a u opisu je priznala da bol ne prolazi.

"Svaki korak koji napravim, svaki pokret koji napravim, nedostajat ćeš mi. Moj tata", napisala je.

Njen otac imao je 71 godinu i preminuo je iznenada, a osim što je ostala bez oca, Nevena je iste godine saznala i još jednu šokantnu vijest. Jedna od njene tri kćeri dobila je dijagnozu rijetke bolesti.

"U tjedan dana iznenada je otišao moj tata, netko kome sam se cijeli život imala potrebu dokazivati, netko tko me cijeli život tjerao da u svemu dajem najbolje od sebe, netko tko mi je uvijek držao leđa. Nekoliko dana kasnije dobivamo dijagnozu za jednu od blizanki za koju većina nikad nije ni čula. I bolje da nije. I onda, kao u nekom lošem trileru, umro je i moj svekar, Makov tata", napisala je tada Rendeli na Instagramu.

No, kroz sve najgore podrška joj je bio njen suprug Mak Vejzović, s kojim se vjenčala 2016. godine, a prošle godine priznala je i da su prošli kroz težak period medicinski potpomogunute oplodnje.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Zgodna navijačica Dinama kao zvijezda utakmice u Münchenu: Dok je ona pratila Modre, drugi su snimali nju!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tijelo žene koju zovu boginjom ljepote nadmašilo je sva očekivanja, nitko ne vjeruje da ovako izgleda na pragu pedesete!

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton nakon više od devet mjeseci vratila se onom što najviše voli, ne gubi vrijeme

Povezana vijest Celebrity Kandidatkinja MasterChefa žiri je ostavila bez teksta neobičnim trikom: ''To sam čula od susjede Marice''

Povezana vijest Nekad i sad Gnjusne optužbe okaljale su karijeru nekad omiljenog lica s malih ekrana, a čini se da im nema kraja

Povezana vijest Celebrity Suprug Blanke Vlašić pokazao kako provodi vrijeme sa sinčićem Mondom, svi komentiraju da je tatina kopija!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS