"Uh, kako je to jadno..."

Nedu Ukraden zbog fotke u badiću napali da koristi Photoshop, pjevačica im nije ostala dužna!

Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Neda Ukraden pohvalila se zavidnom linijom u kupaćem kostimu, ali je i žustro odgovorila pratiteljici koja je tvrdila da je u pitanju Photoshop.

Pjevačicu Nedu Ukraden zovu najseksi bakon na Balkanu, a ona je još jednom opravdala dobivenu titulu objavivši fotografiju u bikiniju.

Naime, pozirala je u jednodijelnom ljubičastom kupaćem kostimu preko kojeg je nosila čipkasti ogrtač pa se potom pozdravila sa morem do narednog ljeta.

"Zbogom more, zbogom more, odoh u planine. Život je čudo", poručila je Neda.

Iako se u komentarima našlo mnogo pohvala na račun izgleda 74-godišnje pjevačice, ipak se potkrao i onaj koji tvrdi da je u pitanju Photoshop, a Neda je imala žustri odgovor.

"Ajd' što si slabovidna pa ne vidiš što je fotošop, a što nije. Isto me ne voliš, a pratiš me i nerviraš se i to je ok jer kako da me voli takva spodoba. Al' što imas potrebu da svoju ljubomoru i glupost zaviješ u šovinizam, pa to i javno objaviš bez blama, e to mi te već žao. Mogu zamisliti koliko se nerviraš, uh kako je to jadno. A meni dragooooo!", napisala je pevačica.

Inače, Neda Ukraden cijelo je ljeto provela Boki kotarskoj gdje posjeduje obiteljsku vilu.

Pjevačica nastupa još od 1967. godine, ali isto tako svojim izgledom parira mlađim kolegicama.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Salma Hayek počastila je fanove prizorima svojih bujnih oblina s malo krpica na sebi, razlog je ipak bio poseban!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Sve je teže prepoznati našeg glumca koji se proslavio u prvoj hrvatskoj sapunici, snimljen je nakon dugo vremena!

Povezana vijest Celebrity Zovu je našom kraljicom sapunica, a evo što ona kaže o tom nadimku: ''Ne bih ja rekla, ima ih više koje mogu nositi tu titulu''

Povezana vijest Celebrity Brad Pitt kao Benjamin Button: Kako je moguće da sa 60 godina izgleda tako dobro?

Povezana vijest Nekad i sad Gdje je nestala jedna od naših najljepših voditeljica s početka 2000-ih? Bila je omiljeno TV lice, a onda je odselila iz Hrvatske

Povezana vijest Celebrity Ispod raskopčane košulje Slavka Sobina nazirali su se rezultati mukotrpnih treninga koje naš proslavljeni glumac ne propušta

Povezana vijest Celebrity Majin Bloom u novim izazovima, pjevačica je fotografijom pokazala što je preslatki mališan jedva dočekao!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS