''Bez filtera i efekata''

Neda Ukraden objavila je rođendansku fotku u kupaćem, izgleda nevjerojatno: ''Koliko mi je ono godina?''

Neda Ukraden - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Neda Ukraden slavi 74. rođendan, a tim povodom objavila je fotografiju u kupaćem kostimu.

Najseksi baka Balkana, kako joj tepaju, danas slavi 74. rođendan.

Tim povodom Neda Ukraden objavila je svoju fotografiju u badiću na kojoj pozira na balkonu, a njen izgled sve je ostavio bez teksta.

Evo što si je poželjela.

"Koliko mi je godina? Taman! Bez filtera i efekata. Da živim i uživam u životu, svojoj divnoj obitelji, glazbi, najboljoj publici koju čovjek moze poželjeti. To isto želim i vama! Hvala svima na divnim željama i pozdravima! Ljubi vas vaša Neda", napisala je u opisu.

Osim svoje, podijelila je i fotografiju na kojoj pozira s kćerkom Jelenom i zetom, a u komentarima su se nanizale čestitke i pohvale.

''Prava lavica'', ''Čestitke Nedo, kako izgledaš'', ''74, ali kao 44. Svaka čast'', ''Sretno ljepotice'', pisali su joj pratitelji.

73-godišnja pjevačica nastupa još od 1967. godine, ali isto tako svojim izgledom parira mlađim kolegicama.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Usred glasina o romansi s našim glazbenikom, Jelena Perčin pohvalila se sretnim vijestima: ''Moja djevojčica!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Danijela Dvornik oplela po određenim pratiteljima, evo što ju je naljutilo: ''Kad budete gdje sam ja, javite mi se!''

Povezana vijest Celebrity Objavljena je posebna regulacija prometa povodom koncerta Thompsona u Dugopolju, policija moli za razumijevanje

Povezana vijest Celebrity Taylor Swift održala prvi koncert u Londonu nakon afere s terorizmom, gost joj je bio Ed Sheeran!

Povezana vijest Celebrity Ovako Salma Hayek izgleda u stvarnosti, na društvenim mrežama fotografije su nešto drugačije!

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS