njoj su 73 godine!?

Iznenadit ćete se kad vidite kakve potpetice nosi Neda Ukraden, u ovakvim cipelama teško bi se snašle i njene puno mlađe kolegice!

Neda Ukraden - 3 Antonio Ahel/ATAImages 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Neda Ukraden bila je na proslavi rođendana pjevača Žike Jakšića, a kad je stigla na događanje svi su gledali u outfit koji je nosila.

Pjevačica Neda Ukraden prisustvovala je rođendanskoj proslavi srpskog pjevača Žike Jakšića, a među brojnim drugim poznatima istaknula se zbog outfita koji je nosila. Naime, Neda se odlučila na vrlo upečatljivu modnu kombinaciju te je nosila ružičasti kombinezon i bundu, a ono što je nosila na nogama mnoge će ostaviti bez teksta.

Sa svojih 73 godine, Neda je došetala u štiklama s velikom platformom u veselim bojama, a mnoge puno mlađe žene i djevojke ne bi se usudile hodati u ovakvim cipelama. Svojom pojavom još je jednom dokazala da je istina ono što mnogi pričaju – za nju vrijeme kao da stoji.

"Ja imam godine kojima se ponosim. Izgledam tako kako izgledam, sve što imam na sebi moje je. Ja sam primjer ženama da se bez plastike može dobro izgledati. Objavim fotografiju u kupaćem kostimu i dobijem komentar 'Babo, nije te sramota'. Umjesto toga bi trebali bi mi reći 'bravo, ženo', da pitaju 'što jedeš, kako si postigla to, vježbaš li?", izjavila je Neda gostujući u emisiji Magazin IN na TV Pink.

Neda je rekla da svoju liniju održava uz pomoć vježbanja i mediteranske kuhinje, ali ponekad si dopusti da uživa u bureku iako kaže da se uvijek osjeća kao da ima pokoji kilogram viška.

"Vrijedi li se čovjeku sekirati zbog ta dva kilograma?", zaključila je.

A poznato je da Nedu prati i nadimak ''najseksi bake Balkana'' što njezine fotografije koje možete vidjeti u našoj galeriji i potvrđuju.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Predsjednik Milanović u izlasku sa suprugom Sanjom: Evo zašto je svu pažnju ukrala baš ona, a i koji je povod ovog pojavljivanja bio!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Zaveo ju je dok je bila udana za drugog muškarca, a u 23 godine braka nije ih popratio nijedan skandal!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS