''Ovoliko čarobno...''

Naša lijepa glumica i njezin šarmantni suprug imaju velik razlog za slavlje: ''Njegov osmijeh je sve!''

Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nataša Janjić Medančić nizom fotografija i emotivnim opisom čestitala je suprugu rođendan na društvenim mrežama. U braku su već pet godina.

Naša glumica Nataša Janjić Medančić na društvenim mrežama pohvalila se romantičnim prizorima sa suprugom Nenadom Medančićem.

Naime, povod za to bio je njegov rođendan.

''Bez tebe ova avantura, kao ni život, ne bi bili ovoliko čarobni. Sretan ti ovaj 30. rođendan, ljubavi. Mi'', napisala je Nataša uz nekoliko fotografija.

Obožavatelji su joj se odmah javili ispod objave.

''Koliko ste vi lijepi'', ''Super ste, sretan rođendan'', ''Njegov osmijeh je sve'', ''Divni'', ''Ljubav'',  ''Nema bolje ni ljepše nego rođendan proslaviti sa svojom ljubavi'', samo su neki od komentara.

Inače, Nataša i Nenad u braku su pet godina, a zajedno imaju dvoje djece, Kaju i Tonija.

O njihovoj ljubavi jednom je govorila i za IN magazin.

''Mi smo jako malo bili sami i često spominjemo da nam to baš fali, da nismo kao par putovali više i otkrili tu čar svakodnevnog života u samoći. Moj muž se jako trudi oko toga, on je jako romantičan i pazi na datume, na sadržaje, da imamo stalno nešto što nas okuplja. Na tome sam mu zahvalna jer ja bih tu zakazala'', rekla je.

Glumica se nedavno javila s Floride, koja je doživjela jedan od najgorih uragana dosad, a što je rekla, pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lille u topiću pokazala brutalne trbušne mišiće, za nju je više teško naći dobar epitet: ''Nema ljepše i zgodnije...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Pobjednika našeg hit-showa rijetki bi prepoznali na starim fotkama, o promjeni iskreno govori: ''Teško je kad dečko s 22 godine izgubi...''

Zašto se Nicole Kidman otresla na Salmu Hayek? Čitač s usana otkrio što joj je rekla: ''U redu, dosta je!''

Nitko ne može vjerovati kako Alka Vuica u badiću izgleda sa 63 godine: ''Kakve noge!''

Evo kako su neki od poznatih Hrvata izgledali u mladosti: ''Imao sam tada 16, a i kose sam imao!''

Povezana vijest Celebrity Zgodni Miro zbog nove hit-serije preselio se u Zagreb, a otkrio je i zanimljivu anegdotu sa seta: "Pod naletom uzbuđenja sam..."

Povezana vijest Celebrity Glazbena zvijezda propala je u rupu na pozornici, snimka je brzo postala viralna: ''O, moj Bože...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS