ne zna se koja je ljepša!

Srpska Barbie i njezina sestra mamile su poglede na jednom događaju u Beogradu, kad vidite fotografije bit ćevam jasno zašto

sestre Bekvalac Nataša i Kristina - 7 Antonio Ahel/PIXSELL 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Nataša i Kristina Bekvalac odjenule su blještave komade i oduševile sve prisutne na jednom eventu u Beogradu.

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac i njezina sestra Kristina gostovale su na predstavljanju nove zimske kolekcije jednog brenda u Beogradu.

Nataša je pozirala nasmiješena u presijavajućem ljubičastom kompletu koji je naglasio njezin uski struk i ravan trbuh.

Na to je kombinirala crne salonke, a kosu je ispunila valovima. 

Kristina se odlučila također za sjajni komad, a riječ je o dugoj crnoj haljini sirena kroja. 

Na bokovima je sadržavala duboke otvore koji su istaknuli njezinu besprijekornu figuru. 

Niska zalizana punđa sjajno se uklopila u ovaj stajling. Nataša je čak održala i maleni nastup na spomenutom događaju, a na svojim Instagram storijima pokazala je i kako je to izgledalo.

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Nataša je danas jedna od najpopularnijih pjevačica, a publiku već godinama zabavlja svojim najvećim hitovima poput pjesama ''Nikotin'', ''Ponovo'', ''Ja sam dobro'', ''Pseto'' i mnogim drugima.

Medijske stupce punila je 2018. godine kada se proširila vijest da je doživjela fizičko nasilje od svog tadašnjeg supruga Luke Lazukića. Od velike boli i šoka dugo se oporavljala, a sada sretno živi sa svojim kćerima Hanom i Katjom.

Kristinu na Instagramu prati gotovo 147 tisuća pratiteljima s kojima rado dijeli svoje obiteljske trenutke. Kristina je u sretnom braku te ima sina kojeg neprestano dijeli na društvenim mrežama.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS