imala je snažnu poruku

Omiljena srpska plavuša prekinula nastup pa se obratila ženama: "Vlasnici klubova prevrću očima kad ja gostujem..."

Nataša Bekvalac - 6 Antonio Ahel/ATAImages 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nataša Bekvalac na svom nastupu otkrila je da vlasnici klubova ne vole kada ona gostuje jer, kako kaže, na njezine koncerte dolaze samo žene koje ne mogu popiti koliko i muškarci.

Jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica Nataša Bekvalac održala je nastup u jednom klubu, a ono što je tamo rekla svim ženama koje su došle, širi se društvenim mrežama. 

"Vlasnici diskoteka i klubova uglavnom prevrću oči kada ja trebam gostovati, ne vole. Kažu da na mojim nastupima dolaze žene, čast izuzecima, a za žene kažu da ne troše. Nema velikog pazara kada ja dođem, a ja bih da poručim dragim mojim ženama da rade, da budu vrijedne, da plaćaju svoja pića i svoje račune, da moji nastupi uvijek budu puni žena, koje imaju svoju lovu, jer ja ću pjevati uvijek pjesme samo za žene", poručila je Nataša.

Inače, Nataša je danas jedna od najpopularnijih pjevačica, a publiku već godinama zabavlja svojim najvećim hitovima poput pjesama ''Nikotin'', ''Ponovo'', ''Ja sam dobro'', ''Pseto'' i mnogim drugima.

Medijske stupce punila je 2018. godine kada se proširila vijest da je doživjela fizičko nasilje od svog tadašnjeg supruga Luke Lazukića. Od velike boli i šoka dugo se oporavljala, a sada sretno živi sa svojim kćerima Hanom i Katjom.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Mladenu Grdoviću oduzeta vozačka dozvola, policija ga uhvatila s 3,6 promila alkohola u krvi

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Njezina budućeg muža zovu najsretnijim čovjekom na svijetu, zbog ovih prizora s jahte dobio je taj nadimak!

Povezana vijest Celebrity Dragana Mirković javno čestitala rođendan Indiri, ovako su se ponovo slobodne pjevačice zabavile u zajedničkom društvu!

Povezana vijest Celebrity Nižu se reakcije na trudnoću u srpskom realityju: ''Njegova majka mislila je da je šala...''

Povezana vijest Celebrity Prizori Sofie Vergare u ovoj haljini kao dokaz zašto je zovu jednom od najljepših žena u Hollywoodu

Povezana vijest Zanimljivosti Remake Hitchcockovog filma povjeren modernoj verziji slavnog redatelja

Povezana vijest Nekad i sad Bio je poznat po krupnoj i mišićavoj građi, a sad svi pričaju o njegovoj dramatičnoj transformaciji!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS